Morjärv tätort, Kalix kommun

Morjärv tätort + 10 km

Bostäder till salu - Morjärv tätort, Kalix kommun

Sortera på

Läs mer om hur sökresultatet sorteras

5 bostäder till salu


3 dagar
Kalix, Kalix kommun

Räktjärv 313

Fritidshus
Kalix, Kalix kommun
Fastighetsbyrån Kalix
450 000 kr
27 m²
1 rum
3 320 m² tomt

Räktjärv 313 ett fritidshus vid sjön Furuträsket, så nära vattnet man kan komma. Här kan du finna lugnet genom att bada på sommaren och köra skoter på vintern bland annat. Huvudstuga med sovplatser för minst 5 personer och en gudomlig utsikt över vattnet. Sov/bastustuga med bäddsoffa, bastu samt diskrum. Timrad lada med gott om förvaring. Hör av er för att boka in en visning.

  • Uteplats
6 dagar
Morjärv - Kalix, Kalix kommun

Gungsträskvägen 30

Gård/Skog
Morjärv - Kalix, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
1 075 000 kr
200 + 60 m²
7 rum
3,7 ha tomt

Hästgård/lantbruksenhet vackert belägen på en höjd med älvutsikt. Stor tomt om 3,73 ha som sträcker sig ända ner till älven och med en lång strandlinje. Avskilt läge med suterrängvilla som har många rum och plats för många. Internetfiber finns. Dubbelgarage, kallgarage/förråd, härbre och ladugårdslänga. Bekvämt med matvarubutik och varuhus i byn. Välkommen på visning - välkommen hem!

7 dagar
Morjärv, Kalix kommun

Furumostigen 15

Villa
Morjärv, Kalix kommun
Asira AB
125 000 kr
115 + 70 m²
4 rum
843 m² tomt

Välkommen till detta hus med stor potential, beläget på en tyst gata i Morjärv. Här finns möjligheten att skapa ditt drömhem, även om huset har ett stort renoveringsbehov. Huset har varit bebott under de senaste åren, men det finns sättningar i grunden som bör åtgärdas. Trots detta är det ett hem med mycket potential för rätt köpare. Bottenplan erbjuder två rum och ett kök, samt en toalett.…

April 2024
Morjärv, Kalix kommun
  • Budgivning pågår

Bäckastigen 4

Villa
Morjärv, Kalix kommun
175 000 kr
190 + 70 m²
6 rum
880 m² tomt

Bostad med unik lokal historia som hem en gång i tiden åt Landsfiskalen (titeln avskaffades 1965 ). Fastigheten har bibehållit charmen & känslan att bo i ett högst pampigt hus för tiden när det byggdes. Belägen i Morjärv nära Kalixälven - en av Sveriges nationalälvar - med dess erkända fiskevatten för lax & harr. Åretruntbostad eller din tillflyktsort under ledigheten? Här finns något för de…

  • Plus
Juni 2023
Morjärv - Kalix, Kalix kommun

Klockares väg 1

Villa
Morjärv - Kalix, Kalix kommun
HusmanHagberg Kalix
345 000 kr
112 + 63 m²
922 m² tomt

Vid Kalixälven och cirka fyra mil från Kalix ligger den trevliga byn Morjärv och denna villa på Klockares väg 1. Villan består av entréplan med hall, kök, vardagsrum, sovrum samt WC. Övre planet har hall, två sovrum, badrum samt stort förråd. Källarplan med tvättstuga och förråd. Fristående garage. Snabbt tillträde är möjligt. Välkommen att boka tid för visning!

Visar alla 5