Lönsboda, Osby kommun

Lönsboda; Villor

Villor till salu - Lönsboda, Osby kommun

Sortera på

Läs mer om hur sökresultatet sorteras

3 bostäder till salu


25 dagar
Lönsboda, Osby kommun

Baldersgatan 1

Villa
Lönsboda, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby
775 000 kr
142 m²
5 rum
1 077 m² tomt

Välkommen till denna välskötta enplansvilla som erbjuder närheten till såväl naturen som till ortens centrala delar med skola och butiker. Denna omsorgsfullt underhållna bostad är perfekt för den som söker rikligt med utrymme och bekvämlighet samtidigt som du slipper allt vad trappor heter. Med fyra generösa sovrum finns det gott om plats för hela familjen eller gäster. Det rymliga…

  • Uteplats
September 2023
Lönsboda, Osby kommun

Orregatan 3

Villa
Lönsboda, Osby kommun
Fastighetsbyrån Osby
695 000 kr
118 + 80 m²
4 rum
948 m² tomt

Gedigen tegelvilla på familjevänligt område i Lönsboda. Samma familj har ägt villan sedan 1961 och sett till att den hela tiden tagits väl hand om. Två sovrum på ovanvåningen och möjlighet till ytterligare ett på entréplanet, samtliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Ett garage i anslutning till källaren samt ytterligare ett fristående. Varmt välkomna med ert intresse!

  • Uteplats
Augusti 2023
Centrum, Osby kommun

Västra Järnvägsgatan 15

Villa
Centrum, Osby kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
595 000 kr
100 m²
3 rum
424 m² tomt

Välkomna till V. Järnvägsgatan 15! Äldre hus med massor av charm och mysig trädgård, en riktig liten idyll mitt i centrum. Huset har tidigare tjänat som dockmuseum, men har gjorts om till ett permanentboende med karaktär och charm. Här har du gångavstånd till centrum med mataffärer och annat serviceutbud, samt bra bussförbindelser till bl.a. Osby, Olofström och Älmhult.

  • Plus

Visar alla 3

I närheten av din sökning

Artiklar från Hemnet