Nordanstigs kommun

Nordanstigs kommun; Övriga

Övriga till salu - Nordanstigs kommun

Sortera på

Läs mer om hur sökresultatet sorteras

5 bostäder till salu


Maj 2024
Harmånger, Nordanstigs kommun

F.d. avloppsreningsverk

Övrigt
Harmånger, Nordanstigs kommun
Carlsson Ring Fastighetsmäklare AB
200 000 kr
1,7 ha tomt

Här är något för dig som är handlingskraftig och har god fantasi. Före detta avloppsreningsverk belägen ca 2,8 mil norr om Hudiksvall i Harmånger med ca 1 km till samhällskärnan med livsmedelsaffär, vårdcentral, skola, förskola, kommunikationer mm. Fastigheten har ett vackert läge och gränsar till Harmångersån som leder ner till Kyrksjön ca 600 m bort.

Strömsbruk, Nordanstigs kommun

Hudiksvallsvägen 18

Övrigt
Strömsbruk, Nordanstigs kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 050 000 kr
1 126 m² tomt

Välkommen till centrala Strömsbruk. Här kan vi erbjuda en välskött kommersiell fastighet med både lokaler och bostäder. Fastigheten omfattar en hyreshusenhet i två plan med källare. Entréplan omfattar två lokaler, en restauranglokal samt en mindre kontorslokal. Den större lokalen hyrs ut till restaurangverksamhet och den mindre står i dagsläget vakant. En trappa upp finns tre lägenheter, två…

Strömsbruk, Nordanstigs kommun

Hudiksvallsvägen 16A

Övrigt
Strömsbruk, Nordanstigs kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 100 000 kr
1 329 m² tomt

Välkommen till Strömsbruk - med närhet till havet, restauranger, matbutik och kommunikationer. Två lägenheter för eget bruk eller uthyrning. På entréplan finns generösa utrymmen för café, restaurang eller annan verksamhet. Bra förvaring och förrådsutrymmen. Ny bergvärme 2022. Dubbelgarage på gjuten platta. Kontakta mäklaren för mer information och visning.

November 2022
Nordanstig, Nordanstigs kommun

Storgatan 1

Övrigt
Nordanstig, Nordanstigs kommun
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
1 100 000 kr
1 180 m² tomt

Med ett centralt läge och möjlighet till egen besöksparkering säljs denna hyresfastighet med en tillgänglig affärslokal i två plan samt en uthyrd hyreslägenhet med separat ingång. Huset är för många välkänt då det i många år var ortens bank. Fastigheten säljs med möjlighet till snabbt tillträde. Kontakta mäklaren för att boka visning!

  • Plus
September 2022
MELLANFJÄRDEN, Nordanstigs kommun

Malångsvägen 13

Övrigt
MELLANFJÄRDEN, Nordanstigs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hudiksvall
4 750 000 kr
1 322 m² tomt

Mellanfjärdens pensionat, spa och relax. En kurort i norra Hälsingland med havet som granne. Här erbjuds gästerna egen restaurang med möjlighet att äta frukost på altan med havsutsikt. Det finns inomhuspool och spa-bad, bastu och solstudio. Allt för att gästerna ska ha det avkopplande. Stora luftiga rum, konferensrum, hiss och bergvärme. Närhet till sandstränder, vackra promenadstigar och…

Visar alla 5