Östra Gislaved, Gislaveds kommun

Östra Gislaved; Villor

Villor till salu - Östra Gislaved, Gislaveds kommun

Sortera på

Läs mer om hur sökresultatet sorteras

6 bostäder till salu


3 dagar
Gislaved, Gislaveds kommun

Marielundsgatan 21

Villa
Gislaved, Gislaveds kommun
950 000 kr
96 m²
4 rum
643 m² tomt

Varmt välkomna till Marielundsgatan 21 i Gislaved. Här hittar ni en enplansvilla som nyligen genomgått en makeover, badrum, stammar, samt tvättstuga renoverades om för endast ett par år sedan. Fina golv och ljusa väggar ger en härlig känsla i denna kvadratsmarta villa. 3st sovrum samt ett gediget vardagsrum som enkelt tar dig ut till uteplatsen. Köket och tvättstugan ligger vägg i vägg och…

23 dagar
Gislaved, Gislaveds kommun

Hjortronstigen 4

Villa
Gislaved, Gislaveds kommun
Fastighetsbyrån Gislaved
850 000 kr
89 + 89 m²
4 rum
735 m² tomt

Välkomna till denna trevliga tegelvilla uppförd i 1-plan med källare. Bostaden erbjuder 3 sovrum på entréplanet samt är det även inrett rum i källaren. Moderna 3-glas fönster, härligt vardagsrum med ekparkettgolv och en murad öppen spis. Uppvärmning sker med vattenburet system genom kombipanna för el/ved samt finns Luft/luft-värmepump inst år 2022. Fristående garage.

  • Plus
30 dagar
Gyllenfors, Gislaveds kommun
  • Idag

Mogatan 7

Villa
Gyllenfors, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
795 000 kr
138 + 78 m²
6 rum
1 008 m² tomt

På Mogatan 7 finns en bra möjlighet att förvärva tvåplansvilla i ett eftertraktat område. Denna villa rymmer sex rum och är byggd på en stor tomt som är perfekt för avkoppling, odling eller lek. Med nyare vitvaror och jordvärme som håller kostnaderna nere. Boendet erbjuder tre till fyra sovrum, stort vardagsrum, kök och två badrum samt bastu. Gå sedan ut till den härliga inglasade altanen och…

  • Plus
Henja, Gislaveds kommun

Baldersvägen 24A

Villa
Henja, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
2 250 000 kr
162 + 80 m²
6 rum
1 033 m² tomt

Välkomna till denna välplanerade tvåfamiljsvilla på Baldersvägen 24 a. Här finns två fina trerumslägenheter med rejäla och lättmöblerade rum, bra kök och badrum. Tvättstuga , pannrum och garage i källarplan. Uppvärmning med luft/vattenvärmepump. Här kan man bo i generationsboende eller hyra ut. Möjligheterna är många! Välkomna på visning!

  • Plus
December 2023
Centralt, Gislaveds kommun

Glasbruksgatan 18

Villa
Centralt, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
1 150 000 kr
138 + 85 m²
5 rum
1 467 m² tomt

Rymligt boende på stor tomt och promenadavstånd till centrum, affärer och Ryttarvallens fotbollsanläggning. Boendet erbjuder dubbelt vardagsrum, fyra sovrum, kaklat badrum och bra biytor i källaren. Taket är bytt samt fasaden är putsad samt bra uppvärmning med jordvärme. Kök och badrum renoverat 2017. På tomten finns även ett enklare uthus. Välkomna!

Januari 2023
Henja, Gislaveds kommun

Slåttergatan 13

Villa
Henja, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
1 295 000 kr
142 + 20 m²
5 rum
435 m² tomt

Välvårdad villa med liten lättskött trädgård på Henja i barnvänligt område. Boendet erbjuder fyra sovrum, ljust vardagsrum och fint kök med vita luckor samt stor inglasad altan i västerläge. På tomten finns även garage och bastubyggnad. Nytt tak, fönster bytta och nyare kök. Nära till skola och strövområde. Varmt välkomna!

  • Plus

Visar alla 6

I närheten av din sökning

Artiklar från Hemnet