Ovanåkers kommun

Ovanåkers kommun

Kommande bostäder - Ovanåkers kommun

Kommande bostäder är på gång att säljas och vanligtvis snart till salu. Läs mer om bostaden på Hemnet och kontakta mäklaren för att få veta mer om en kommande försäljning du är intresserad av.

Sorterad på nyast först
Läs mer om hur sökresultatet sorteras

3 kommande bostäder


Viksjöfors, Ovanåkers kommun
  • Kommande

Västerlima 151

Villa
Viksjöfors, Ovanåkers kommun
1 975 000 kr
112 m²
4 rum
7,9 ha tomt

Välkommen till Västerlima 151 och gården "Mårda". Här Bor du i ett renoverat och fräscht bostadshus med sjöutsikt. Ca 7 hektar åker/betesmark som sträcker sig ända ner till strandkanten i sjön Lössnan. Gäststuga, ekonomibyggnad och flertalet förrådsbyggnader och timmerlador. Praktiskt uppvärmning med jordvärmepump.

Ovanåkers kommun
  • Kommande

Västerlima 215

Villa
Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
2 095 000 kr
112 m²
6 rum
1,5 ha tomt

Lantligt beläget 1½-plans hus mellan Alfta & Edsbyn med flertalet bibyggnader, totalt 1,5 ha mark/åkermark varav ca ½ ha skog som ger möjlighet till mindre djurhållning. Huset inrymmer 6 rum och nyrenoverat lantkök samt stor terrass på soligt gårdstun. Låga driftkostnader via solpanel. Eget V/A. Fiber.

  • Uteplats
Ovanåkers kommun
  • Kommande

Mållångsbo 617

Fritidshus
Ovanåkers kommun
Fastighetsbyrån Bollnäs
2 475 000 kr
70 + 11 m²
5 rum
3 510 m² tomt

Hus med permanentstandard intill den populära sjön Mållången. Här kan man verkligen njuta av lugnet och naturen i härligt solläge i stora delar av dagen. Ett högt och fint läge ger utsikt över sjön och en kort promenad leder fram till fantastiskt sandstrand. Fiber är installerat. Stor tomt på hela 3510 kvm, stora delar av tomten är skogstomt vilket gör den lättskött. Nyplanterat häck vid…

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 3