Hässleholms kommun

Hässleholms kommun; Villor

Kommande villor - Hässleholms kommun

Kommande bostäder är på gång att säljas och vanligtvis snart till salu. Läs mer om bostaden på Hemnet och kontakta mäklaren för att få veta mer om en kommande försäljning du är intresserad av.

Sorterad på nyast först
Läs mer om hur sökresultatet sorteras

3 kommande bostäder


Skyrup, Hässleholms kommun
  • Kommande

Tömvägen 4

Villa
Skyrup, Hässleholms kommun
Croisette Hässleholm
3 195 000 kr
254 m²
7 rum
1 703 m² tomt

KLAR! Välkomna till denna fantastiska villa belägen på en dubbeltomt i Skyrup. Här bor man i en otroligt smakfull villa med många fina detaljer. Bostaden erbjuder flera sovrum, stora öppna sällskapsytor med fint ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier, smakfullt kök, två badrum, gäst WC, tvättstuga och härlig innergård med spa-bad. Välkomna med intresseanmälan redan idag!

Hässleholm - Stattena, Hässleholms kommun
  • Kommande

Lavendelvägen 14

Villa
Hässleholm - Stattena, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
3 500 000 kr
160 + 32 m²
6 rum
1 036 m² tomt

Välkomna till en mycket trevlig enplansvilla i centrala Hässleholm (Stattena). Området ligger på gångavstånd till mataffär, tåg samt skola. Villan har en stor och fin stenlagd uppfart, härliga öppna ytor, tre sovrum, en stor walk-in-closet och ett kontor. Här finns även en kaklad tvättstuga med klinkergolv och två toaletter varav en med dusch och en med badkar. Stor terrass på husets framsida…

  • Plus
  • Uteplats
Vittsjö, Hässleholms kommun
  • Kommande

Verumsvägen 7

Villa
Vittsjö, Hässleholms kommun
SkandiaMäklarna Hässleholm
1 800 000 kr
120 + 40 m²
4 rum
1 060 m² tomt

Här får man möjlighet att förvärva en trevlig villa i Vittsjö! Smakfullt sällskapsrum med kamin för trivseleldning samt fiber indraget. Trädäck med nedgrävd pool. I Vittsjö har man tillgång till sjöar och natur samt bekvämt avstånd till golfbana.

Visar alla 3