Kundservice för fastighetsmäklare

Vad är skillnaden mellan Hemnet Bas, Plus och Premium?

Hemnet Premium är vårt annonspaket för dig som få ut det mesta av annonseringen på Hemnet. Premium ger ännu större synlighet i sökresultatet än Hemnet Bas och Plus. Annonsen har två extra bilder och placeras högst upp bland de annonser som publiceras samma dag på Hemnet (gäller från dag två). Som en extra trygghet ingår även Förnya annons obegränsat när du köper Hemnet Premium inom de 7 första dagarna från att annonsen först publiceras. Sist men inte minst ingår även en gratis Raketen som är fri att aktivera när som helst från Säljkollen och ger en bra boost till annonsen. Precis som för Hemnet Plus syns eventuella visningstider direkt i listan och du får också 50 % rabatt om du önskar köpa ytterligare Raketen (utöver den du får gratis).

Hemnet Plus är vårt standardpaket. Det ger bra exponering på Hemnet och din bostad får goda chanser till ett bra marknadspris. Plus har en normalstor bild och placeras mellan Hemnet Bas och Premium i sökresultatet för de annonser som publicerats samma dag (gäller från dag två). För annonser med Hemnet Plus syns eventuella visningstider direkt i sökresultatet vilket väcker mer intresse hos köpare som aktivt letar bostad. Alla som köper Hemnet Plus har även 50 % rabatt på vår boostprodukt Raketen.

Hemnet Bas är vårt minsta annonspaket. Det ger dig mindre exponering på Hemnet än övriga annonspaket och passar dig som tycker det är viktigare att minimera kostnaderna än vilket försäljningspris du får. Bas ger en beskuren bild i sökresultatet samt en placering under annonser med Hemnet Plus eller Premium som publicerats samma dag.

 

 

Läs mer om de olika paketen här.

Fick du svar på din fråga?

Tillbaka

Kundservice

Öppettider

Måndag - Fredag kl. 8-18

Lördag - Söndag kl. 10-14

Övriga helgdagar har vi stängt