Kundservice för fastighetsmäklare

Vad är skillnaden mellan Hemnet Bas, Plus och Premium?

Hemnet Premium är vårt annonspaket för dig som vill slå marknaden och få ut det mesta av annonseringen på Hemnet. Premium ger ännu större synlighet i sökresultatet än Hemnet Plus med två extra bilder och annonsen placeras högst upp bland de annonser som publiceras samma dag på Hemnet. Som en extra trygghet ingår även Förnya annons obegränsat när du köper Hemnet Premium. Sist men inte minst ingår även en gratis Raketen som är fri att aktivera när som helst från Säljkollen och ger en bra boost till annonsen. Precis som med Hemnet Plus får du en synlig visningstid och 50 % rabatt på de Raketen du köper utöver den du får gratis. 

Hemnet Plus är vårt standardpaket. Det ger en bra exponering på Hemnet och din bostad får goda chanser till ett bra marknadspris. Plus har en normalstor bild och placeras mellan Hemnet Bas och Premium i sökresultatet för de annonser som publicerats samma dag. Annonser med Hemnet Plus har en synlig visningstid i sökresultatet vilket väcker mer intresse hos köpare som aktivt letar bostad. Alla som köper Hemnet Plus har även 50 % rabatt på vår boostprodukt Raketen.

Hemnet Bas är vårt minsta annonspaket. Det ger dig mindre exponering på Hemnet än övriga annonspaket och passar dig som tycker det är viktigare att minimera kostnaderna än vilket försäljningspris du får. Bas ger en beskuren bild i sökresultatet samt en placering under annonser med Hemnet Plus eller Premium som publicerats samma dag.

 

 

Läs mer om de olika paketen här.

Fick du svar på din fråga?

Tillbaka

Öppettider

Måndag – fredag kl. 9–18
Lördag kl. 10–14
Söndag kl. 10–14 öppet för mail
Övriga helgdagar har vi stängt