Kundservice för mäklare

Hur gör jag en årsbokning av Mäklartipset?

För att göra en årsbokning loggar du in i Kundportalen och klickar på Mäklartipset under fliken “Boka kampanj”, därefter klickar du på “Årsboka Mäklartipset”. Där kan du sedan välja vilket område du önskar göra en bokning för.

Innan du gör din årsbokning bör du kontrollera följande:

  1. Se till att du har rätt behörighet för att kunna boka. Det är enbart de med behörigheterna “Kontorsansvarig”, “Administratör” eller “Mäklare och anställd” som kan årsboka Mäklartipset. Kontorsansvarig kan ändra alla behörigheter. För alla övriga roller krävs det samma eller högre behörighet för att ge utökad behörighet. Kontrollera och ändra behörighet. Du kan också se vad de olika rollerna har för behörigheter
  2. Du behöver vara medlem i organisationen som ska göra årsbokningen. För att bli medlem i en ny organisation behöver någon ansvarig på den organisationen lägga till dig i Kundportalen. Om du är medlem i flera organisationer – se till att du har valt rätt i rutan “Organisation” när det är dags att boka. 
     
  3. Kontrollera att kontorets fakturauppgifter är inskrivna i Kundportalen. Annars går det inte att genomföra en årsbokning. Kontrollera ditt kontors fakturauppgifter.

Fick du svar på din fråga?

Tillbaka

Öppettider

Måndag – fredag kl. 9–18
Lördag kl. 10–14
Söndag kl. 10–14 öppet för mail
Övriga helgdagar har vi stängt