Kundservice för fastighetsmäklare

Varför ska jag annonsera min bostad som kommande, förlorar jag inte mitt nyhetsvärde när jag går till salu?

Nej, tvärtom ser vi att annonser som varit publicerade som kommande får fler besök per dag när de går till salu än de till salu-annonser som inte legat som kommande. Kommande är ett bra sätt att testa marknaden utan att tappa nyhetsvärdet för bostaden när man väl väljer att gå till salu.

När du ändrar en kommande annons till att bli till salu nollställs historiken, inklusive dagar, antal besök och eventuella prisförändringar. Annonsen ser då alltså ut precis som en nypublicerad Till salu-annons.

För att ytterligare stärka kommande på Hemnet har vi lanserat två förbättringar.

1. Vi testar att lägga till mäklarens namn och profilbild på Hemnet Premium

Sedan slutet av april inledde vi ett test där vi la till mäklarprofilbild för annonser med Hemnet Premium under kommande. Observera att profilbilden endast syns i resultatlistan i kommande-fliken och inte i till salu-fliken. Testet pågår tillsvidare.

2. Uppdaterad text om visningar för objekt som ligger som kommande

På varje objektsida för en kommande-annons finns det en liten text som kommenterar hur visningar fungerar för kommande-objekt. Efter feedback från mäklare har vi nu uppdaterat texten så att det ska bli tydligare för besökare att mäklare visst kan arrangera visningar och att man ska kontakta mäklaren om man är intresserad.

Fick du svar på din fråga?

Kundservice

Öppettider

Måndag - Fredag kl. 8-19

Lördag - Söndag kl. 10-14

Övriga helgdagar har vi stängt