Mäklare Karolina Elvin

Karolina Elvin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Konungsund 115, null, Norrköpings kommun

Konungsund 115

Tomt
Norrköpings kommun
750 000 kr

Tre underbara tomter med förhandsbesked och avstyckning klar. Här är tomterna för dig som söker ett lantligt och vackert naturnära läge men ändå med närhet till Norrköping då du tar dig dit på bara 15 minuter med bil. OBS! Tomterna är inte bundna till någon husleverantör och är av storlekarna 1334 kvm( A), 1262 kvm (B) och 1357 kvm (C). Priset i annonsen är styckpris per tomt. Ring Karolina för mer information 0705-190250.

Åtvidabergsvägen/ Smedjevägen, null, Valdemarsviks kommun

Åtvidabergsvägen/ Smedjevägen

Tomt
Valdemarsviks kommun
500 000 kr
1 452 m² tomt

Nu finns en mycket trevlig och plan och lättskött tomt för nybyggnation i Ringarum. Tomten har ett centralt läge och promenadavstånd till livsmedelsbutik. Detaljplanen säger att här får man bygga en huvudbyggnad om max 150 kvm samt garage om max 30 kvm. Kommunalt VA vid tomtgräns. Ni får gärna åka förbi och titta på tomten. Hör av er om ni önskar mer information eller har några övriga frågor.

Carl Bergstens gata 70, Klockaretorpet, Norrköpings kommun

Carl Bergstens gata 70

Radhus
Klockaretorpet, Norrköpings kommun
2 600 000 kr
105 + 29 m²
5 rum
130 m² tomt

Välkommen till en trivsam, rymlig och friköpt pärla i Klockaretorpet. Detta härliga hus bjuder på hela 105+29 kvm fördelat på 4 sovrum, vardagsrum, två våtutrymmen, bastu, kök och tvättstuga. Trivsam tomt på baksidan med morgonsol och balkong på entrésidan med eftermiddagssol. Till huset hör ett garage i länga, parkerings kort och gratis parkering på gatan. Här bor du med närhet till skog, natur och friidrottsarena men ändå bara 15 min med bil/ spårvagn till centrala Norrköping. Detta hus måste upplevas! Varmt välkomna att boka er visning.

Lämmenäs, null, Finspångs kommun

Lämmenäs

Tomt
Finspångs kommun
500 000 kr
3,5 ha tomt

Nu finns chans att förvärva råmark i attraktiva Lämmenäs. Marken är inte avstyckad och säljaren har inte ansökt om förhandsbesked. Som köpare får man själv ansöka om förhandsbesked och då kommer även en klausul kring detta att skrivas in i köpekontraktet. Marken riktar sig främst till större aktörer som vill bygga flera småhus med ett attraktivt läge. I denna försäljning tillämpar vi bud med fri prövningsrätt. Finspångs kommun ställer sig positiv till markexploatering men måste göra en individuell bedömning. OBS! Priset som står är ett riktpris ” per tomt” säljaren säljer dock hela markområdet och ej styckvis. Det kan tänkas att man kan få plats med 10-15 tomter på markområdet. Se drönarfilm under "länkar".

Visar alla 4