Mäklare Yosef J. Lahlou

Yosef J. Lahlou

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Forshagagatan 28, 2tr, Farsta, Stockholms kommun
 • Sön 10 dec kl 11:00
Forshagagatan 28, 2tr, Farsta, Stockholms kommun, bild 2
Forshagagatan 28, 2tr, Farsta, Stockholms kommun, bild 3

Forshagagatan 28, 2tr

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Farsta/ Högdalen/ Skogås
2 595 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/3
4 484 kr/mån
33 701 kr/m²

- Soldränkt balkong med gårdsläge - Gavelläge med fönster i tre (!) olika väderstreck - Ingen insyn - Badrum med tvättmaskin och torktumlare - Stabil brf med god ekonomi - Underbar gård med grillplats och möjlighet till lek och aktivitet - ca 19 hyresrätter *dolt kapital* - Brf har de stora renoveringarna bakom sig - Brf har låg belåningsgrad ca 6000 kr/kvm - Brf har både garage och parkeringar till uthyrning. - Otroligt fräsch tvättstuga Fri parkering på närliggande gator. - Förskola på samma gata - Gott om lekparker intill Varmt välkommen till en väl omhändertagen 3:a med soldränkt balkong mot gården, fantastiskt kök och utsökt planlösning med kök och vardagsrum intill varann. Möjligt att öppna upp och bilda en öppen planlösning! Det är fönster åt två håll, lummiga utsikter, ingen insyn och ett otroligt ljusinsläpp. Stambytt badrum. Separat källarförråd. Underbar gård som blommar vackert till våren, full med lek och aktivitetsmöjligheter. Ett stenkast bort ligger såväl badsjöarna Magelungen med 5 kvm strandpromenad och utegym samt Drevviken, förskola, skola och Farsta Centrum med sitt generösa utbud, utmärkta kommunikationer och service. Kontakta mäklaren för mer info!

 • Premium
 • Balkong
Lyckogången 94, Trollbäcken, Tyresö kommun
 • Sön 10 dec kl 12:00
Lyckogången 94, Trollbäcken, Tyresö kommun, bild 2
Lyckogången 94, Trollbäcken, Tyresö kommun, bild 3

Lyckogången 94

Radhus
Trollbäcken, Tyresö kommun
Fastighetsbyrån Tyresö
3 495 000 kr
78 m²
4 rum
92 m² tomt

Påkostat radhus i ett av områdets bästa och friaste lägen! Underbar utemiljö i soligt söderläge, utan insyn med vacker med utsikt över trädtopparna och ner mot Gudöån. Trädäckad altan med minimal insyn. Gott om plats för utemöbler och grill för trevliga sommarkvällar. På framsidan finns det plats för ett frukostbord för den som vill fånga morgonsolen. Unikt och högt läge i området perfekt beläget ner mot Gudöån, här bor man lugn och ro utan insyn! Även invändigt är huset fräscht med smarta och genomtänkta lösningar in i minsta detalj. Praktiskt kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Praktiskt hall med nyinstallerad luftvärmepump. Både badrum och toaletten är fräscht. Tre bra sovrum vara två i samma plan. Parkeringsplats i garagelänga och 2 parkeringstillstånd ingår i samfällighetsavgiften. Lugnt och trevligt radhusområde med fina omgivningar och lekplatser. Bilfritt och barnvänligt område nära tre förskolor, skola och idrottsanläggning. Dreviken och Långsjön med badplatser inom promenadavstånd och även nära till Trollbäckens centrum med matbutiker och restauranger. Busshållplats runt hörnet med utmärka kommunaktioner som tar dig snabbt till city. Flexibelt tillträde, kontakta mäklaren för mer info. Välkomna!

 • Premium
 • Uteplats
Kallforsvägen 5, 3 tr, Bandhagen, Stockholms kommun
 • Sön 10 dec kl 13:00
Kallforsvägen 5, 3 tr, Bandhagen, Stockholms kommun, bild 2
Kallforsvägen 5, 3 tr, Bandhagen, Stockholms kommun, bild 3

Kallforsvägen 5, 3 tr

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Farsta/ Högdalen/ Skogås
3 195 000 kr
74 m²
4 rum
vån 3/3
4 772 kr/mån
43 176 kr/m²

Välkommen till en ljus och charmig 4:a med uthyrningsdel och genomgående moderniserat med bl.a nytt badrum med golvvärme, helkaklad gäst-wc samt fräscht kök med integrerade vitvaror och öppen planlösning mot vardagsrum. Genomgående parkettgolv, förutom klinker i hall, och målade väggar. Lägenheten finns på tre trappor med balkong i söderläge. Smarta förvaringslösningar med garderober och två källarförråd och ett matkällarförråd. Uthyrningsdelen har en separat entré med hall, stort sovrum med garderober och en separat wc. Med Bandhagens centrum runt knuten, närhet till kommunikationer men även mysiga grönområden bjuder denna härliga lägenhet in till otroligt yteffektiva kvadratmetrar. Lägenheten är optimalt planerad och välkomnar dig till ett problemfritt boende i en stabil och välskött förening som genomfört stambyte och fönsterbyte(3-glas). Föreningen har en extra stämma i Q1 2024 för gemensam el. De planerar även att införa gemensamt internet. Utöver detta äger föreningen också hela Bandhagens centrum där man idag hyr ut cirka 129 lokaler till olika verksamheter. Föreningen är stabil och välskött med engagerade medlemmar, dessutom finns det tre fastighetsskötare med hög servicenivå som tar hand om allt från trädgårdsskötsel till fastighetsservice. I dagsläget finns inga beslut om några förändrade månadsavgifter och det är dessutom fri parkering på gatan utanför. Läget är perfekt och på någon minuts promenad når ni Bandhagens centrum med butiker, service och smidiga kommunikationer via bussar samt tunnelbanans gröna linje som tar er till centralen på ca 15 minuter. I närområdet finns även grönområden med promenadstråk, gräsmattor, lekplats m.m. - Våning 3 av 3, ett av föreningens bästa läge - Välplanerad lägenhet med låg avgift - Nya 3-glas fönster med tiltläge - Balkong som vetter sydväst och med sol stor del av dagen - Bra förvaring med garderober samt både källarförråd och matkällare - Välskött HSB förening med låg belåning och de större renoveringar gjorda - Innergård med lek och grillmöjligheter - Gemensamma tvättstugor samt övernattningslägenhet - 5 minuter till Bandhagen C med T-bana, grill, sushi, ICA, etc. Kontakta mäklaren för mer info!

 • Premium
 • Balkong
Harpsundsvägen 82 D, 2tr, Högdalen, Stockholms kommun
 • Sön 10 dec kl 14:00
Harpsundsvägen 82 D, 2tr, Högdalen, Stockholms kommun, bild 2
Harpsundsvägen 82 D, 2tr, Högdalen, Stockholms kommun, bild 3

Harpsundsvägen 82 D, 2tr

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Farsta/ Högdalen/ Skogås
1 995 000 kr
41 m²
2 rum
vån 2/4
2 725 kr/mån
48 659 kr/m²

Välkommen till en 2:a om 41 kvm i populära Högdalen. Lägenheten är i toppskick och fastigheten byggdes 2014. Fina materialval med genomgående parkettgolv, hela lägenheten har målade väggar och köksinredningen är från Vedum. Diskmaskin, ugn, spis fläkt och kul och frys. Tvättmaskin och golvvärme i badrum. Stora fönster i vardagsrummet gör att hela lägenheten upplevs väldigt ljus och trevlig. Inglasad balkong som ligger sydöst med utsikt över föreningens innergård. Här bor du centralt med tre minuters promenad till både service och t-bana. Välkommen att höra av er till ansvarig mäklare för mer info.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Drevviksvägen 15D, Länna, Huddinge kommun

Drevviksvägen 15D

Tomt
Länna, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Farsta/ Högdalen/ Skogås
2 795 000 kr
873 m² tomt

- Beviljat bygglov på bifogade ritningar - Beviljat rivningslov till fastigheten på tomten - Geoteknisk undersökning gjord som visar att det inte behövs sprängas eller pålas - Ingen markradon - Ingen gatukostnader Välkommen till Drevviksvägen 15D i populära Länna! Nu har du chansen att köpa en fin tomt och bygga ditt drömboende i ett detaljplanerat och uppväxt villaområde! Ej knutet till husleverantör men bygglov finns för ritningarna bifogade. Det går att bygga 1-plan eller 2-plan. Tomten är friköpt, har närhet till natur och ligger i ett härligt läge inbäddad i grönska - mitt i befintlig bebyggelse på en återvändsgata intill Drevviksparken. Fiber finns i gatan. En geoteknisk undersökning har gjorts, se dokument och länkar, samt har ägaren mätt halten av markradon i befintlig mark. Idag finns det ett beviljat bygglov på bifogade ritningar. Naturnära med badplats, affärer, bygghandel och service runt hörnet. Även kort avstånd till förskola och skolor. Området ligger även i nära anslutning till Nynäsvägen där du med bil tar dig in till centrala Stockholm på cirka 15 minuter. Huvudändamål bostäder, dock kan även medges att i bostadsbyggnad inreda lokal för handel, hantverk och kontor för verksamheter av icke störande art och förenliga med bostadsändamålet. Högst en femtedel (1/5) av fastighetsarean får bebyggas med friliggande småhus, varav som mest 50 kvm byggnadsarea för komplementbyggnad. Högst en huvudbyggnad och en komplementbyggnad per fastighet får uppföras. Huvudbyggnaden får innehålla högst två lägenheter, varav den ena får vara högst 65 kvm i bruttoarea. Huvudbyggnaden ska placeras minst 4 meter från fastighetsgräns. Komplementbyggnad får ha som mest en våning och ska placeras minst en meter från gräns mot granne. Högsta taknockshöjd för huvudbyggnad i två våningar är 8,5 meter och högsta byggnadshöjd 6,5 meter. För komplementbyggnad är högsta byggnadshöjd 3,0 meter och största taklutning 27 grader. Minsta fastighetsstorlek är 800 kvm. Ring för bokning av visning och om du vill lägga bud.

 • Plus
Sjösavägen 69, 1tr, Bandhagen, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Sjösavägen 69, 1tr, Bandhagen, Stockholms kommun, bild 2
Sjösavägen 69, 1tr, Bandhagen, Stockholms kommun, bild 3

Sjösavägen 69, 1tr

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Farsta/ Högdalen/ Skogås
2 295 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/3
4 471 kr/mån
32 786 kr/m²

Varmt välkommen till Sjösavägen 69 och denna fina 3a med optimal planlösning! Lägenheten ligger på första plan och erbjuder bra ljusinsläpp, väl tilltagna arbetsytor och gott om förvaring. Badrummet är stambytt och det rymliga köket har en matplats för 4 personer. I den här lägenheten finns en del av originaldetaljerna kvar. Lägenheten har två rymliga sovrum med insynsskyddat läge, stort vardagsrum med utgång till balkong i soligt syd/väst läge. Där lyser solen från tidig lunch till sen kväll, är optimal att odla på och har utsikt mot föreningens innergård som, i mitt tycke, är en Bandhagens trevligaste. Den lugna innergården med mycket natur är både en trygg och äventyrlig lekplats för barnen och lägenhetens placering en halv trappa upp möjliggör enkelt spring ut och in. Fiber. Garage. Stabil förening med dolt kapital i form utav hyresrätter samt låg belåningsgrad. Föreningen har även idag 3.3 mkr i kassan och planerar att använda en del till att amortera på lånen. Lägenheten ligger intill gränsen mellan Bandhagen och Högdalen. I närområde ligger även flertal skolor, fotbollsplan, lekparker, barnomsorg och vård, samt simhall, bowlinghall, Kulturskola och Högdalens skatepark. Bandhagens centrum ritades av Curt Strehlenert och invigdes 1954. Här finns ett populärt Café, mataffär (ICA), apotek, blomaffär, frisör, hunddagis, tatuerare, skräddare & kemtvätt, återvinningsstation och klädinsamling, second hand och skönhetssalong. Det finns även restauranger med pizzeria, sushi, husman, kebab och grill. Högdalen som ligger mitt i Teaterkvarteret, bor man med bra kommunikationer och nära till service. Föreningens hus ligger cirka 500 meter från Högdalen Centrum. Härifrån går såväl tunnelbana som bussar med ett bredare affärsutbud såsom fisk- och skaldjursbutik, systembolag, vårdcentral, flera mataffärer, gym, Lindex, Jysk samt Söderorts mest omtalade hamburgerhak – Babas Burger. Perfekt avstånd för att nyttja alla fördelarna - utan att uppleva nackdelarna - av ett livligt centrum. Flexibelt tillträde.

 • Premium
 • Balkong
Vintrosagatan 3, vån 7 av 8, Hagsätra, Stockholms kommun
 • Sön 10 dec kl 14:45
Vintrosagatan 3, vån 7 av 8, Hagsätra, Stockholms kommun, bild 2
Vintrosagatan 3, vån 7 av 8, Hagsätra, Stockholms kommun, bild 3

Vintrosagatan 3, vån 7 av 8

Lägenhet
Hagsätra, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Farsta/ Högdalen/ Skogås
2 295 000 kr
82 m²
3 rum
vån 7/8
6 978 kr/mån
27 988 kr/m²

Kontakta mäklaren för boka visning! Välkommen till en ytterst fin och välplanerad 3:a om 82 kvm. Belägen på vån 7 av 8 med en helt underbar utsikt från alla rum. Från vardagsrummet har man oslagbar utsikt över kringliggande område i söderort. Hela lägenheten är i absolut toppskick, har totalrenoverats och stod klar under 2020. Lägg därtill att planlösningen är helt optimal. Öppna sociala ytor, bra förvaring, fräscht badrum, superfint kök, stort och ljust vardagsrum och två riktigt bra sovrum. Balkong med utgång från kök/matplats, här njuter man av solen under morgon till eftermiddag. Utsikt mot City samt globen. Klädkammare. Hiss. Tvättstuga. Förråd. Cykel och barnvagnsrum. 30 sekunder till centrum där det finns tunnelbana, buss, matbutiker och restauranger. Älvsjö ligger 8 minuter bort med cykel och 10 minuter bort med buss. Kort kö till p-plats samt garage. Flexibelt tillträde! Endast ett stenkast bort till Hagsätra centrum med affärer, butiker, bussar och tunnelbana. Direkt närhet till skola och förskola och grönskande omgivningar. Kontakta mäklaren för mer info!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sköndalsvägen 38F, Sköndal, Stockholms kommun
 • Sön 10 dec
Sköndalsvägen 38F, Sköndal, Stockholms kommun, bild 2
Sköndalsvägen 38F, Sköndal, Stockholms kommun, bild 3

Sköndalsvägen 38F

Radhus
Sköndal, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Farsta/ Högdalen/ Skogås
8 595 000 kr
170 m²
6 rum
6 594 kr/mån
50 559 kr/m²

FAST PRIS - FÖRST TILL KVARN! AVGIFTSFRITT 2 ÅR! MÖJLIGHET ATT BYGGA TILL ETT EXTRA SOVRUM OCH BADRUM - SE ALTERNATIV PLANLÖSNING. FLEXIBELT TILLTRÄDE! FÖRENINGEN HAR EN RÄNTE-GARANTI I 5 ÅR! FRIKÖPT MARK! P-PLATS INGÅR! Unik möjlighet att förvärva en av söderorts flaggskepp! Toppfräsch nybyggt 3-plansradhus ett stenkast ifrån Sköndals Centrum! Stilrena materialval med genomgående enstavs ekparkett, genomgående målade väggar i matchande kulör, platsbyggt kök med Terarazzon bänkskiva från Herrljunga och integrerade vitvaror från Siemens, lättmöblerat vardagsrum med öppen planlösning(möjlighet att installera kamin) och utgång till altan med utsikt mot grönska, två fullutrustade badrum med golvvärme, separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Spiraltrappan leder uppåt till det effektiva mellanplanet med tre ljusa sovrum, bra med förvaring och badmöjlighet. Stort allrum på plan 3 där det finns möjlighet att bygga om till ett master bedroom samt ett extra badrum. Utgång ifrån allrum till gedigen balkong i sydvästläge. Två klädkammare och möjlighet till en tredje. Uteförråd. P-plats ingår i avgiften. Byggår 2023. Entréplan har takhöjd 2.8m i takhöjd medan plan 2 och 3 har 2.6m. Genomgående vattenburen golvvärme. Högkvalitativa exklusiva materialvalen har gjorts med stor omsorg för att erbjuda en sober och funktionell inredning med specialritade ljusa snickerier. Sköndal är ett väletablerat område, vackert beläget vid Drevviken, i södra Stockholm. Det är präglat av Stiftelsen Stora Sköndals verksamhet inom stöd, vård, omsorg, utbildning och forskning. I denna lugna, gröna oas är det lätt att trivas bland vackra ekstråk och historiska byggnader. Fram till 2035 ska den befintliga stadsdelen nu kompletteras med 4 400 nya bostäder och 1 500 nya arbetsplatser, utbyggd vård- och omsorgsverksamhet, tre skolor, gymnasium, högskola och ny idrottshall. Denna mer urbana bebyggelse planeras med stor respekt för och stark anknytning till områdets kvaliteter. Stadsdelen ges en miljövänlig karaktär, präglad av biologisk mångfald, och ska på ett naturligt sätt smälta ihop med de vackra omgivningarna. Bussförbindelserna till Sköndal är välutbyggda och det går snabbt att via Nynäsvägen ta sig in till Gullmarsplan för byte till tunnelbana och tvärbana. När både tunnelbanan och tvärbanan under kommande år byggs ut blir Gullmarsplan dessutom en ännu viktigare nod i kollektivtrafiken, med enklare och snabbare resor till stadens övriga delar. Kontakta mäklaren för mer info! Välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 8