Mäklare Lisa Forsblad

Lisa Forsblad

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Stationsvägen, Täby, Täby kommun

Stationsvägen

Lägenhet
Täby, Täby kommun
Nordr Sverige AB, Region Stockholm
2 475 000 kr
44 m²
2 rum
3 779 kr/mån
56 250 kr/m²

Rymlig balkong i sydväst mot den lummiga gården, ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och grymma förvaringsmöjligheter tack vare en walk-in closet i lägenheten. Den här tvåan rymmer mycket på sina 44 kvm inklusive ett luftigt badrum med kombimaskin för tvätt och tork. Utmärkande för det här hemmet är också de sociala delarna, där du utöver ett fullutrustat kök möts av fyra fönsterpartier och en balkong i perfekt sydvästläge. Här blickar du ut över föreningens öppna innergård och vidare ut mot parken och folklivet. När du köper en lägenhet i Centro får du dessutom kostnadsfritt välja mellan tre inredningsstilar. Varje stil innehåller en komplett inredning och de är framtagna av Nordrs inredningsarkitekter. Läs mer om inredningsstilarna Äng, Fjäll och Fjord genom att klicka dig vidare till projektsidan.

  • Nyproduktion
  • Sommaren 2026
Stationsvägen, Täby, Täby kommun

Stationsvägen

Lägenhet
Täby, Täby kommun
Nordr Sverige AB, Region Stockholm
6 295 000 kr
110 m²
5 rum
7 376 kr/mån
57 227 kr/m²

Bra femrummare är sällsynta, så varmt välkommen till denna familjelägenhet med trevligt gavelläge och fönster i tre väderstreck. Här hittar du fyra bra sovrum, varav tre ligger tillsammans och ett ligger avskilt. Här får du dubbla badrum och självklart har ni egen tvättmaskin och torktumlare. Förvaring finns såväl i hallen och i tre av sovrummen som i ett externt förråd om 5 kvm. En stor familj behöver också generösa gemensamma ytor. Här spenderar ni tid tillsammans i det stora och ljusa köket och vardagsrummet, och med utgång till balkongen i nordvästläge. Möjlighet finns att välja till en köksö och skapa en given samlingspunkt i bostaden. När du köper en lägenhet i Centro får du kostnadsfritt välja mellan tre inredningsstilar. Varje stil innehåller en komplett inredning och de är framtagna av Nordrs inredningsarkitekter. Läs mer om inredningsstilarna Äng, Fjäll och Fjord genom att klicka dig vidare till projektsidan.

  • Nyproduktion
  • Sommaren 2026
  • Balkong
  • Hiss
Stationsvägen, Täby, Täby kommun

Stationsvägen

Lägenhet
Täby, Täby kommun
Nordr Sverige AB, Region Stockholm
1 595 000 kr
28 m²
1 rum
2 823 kr/mån
56 964 kr/m²

Tre franska balkonger, alkovdel och tvätt/tork och ett svårslaget ljusinsläpp tack vare de många balkongdörrarna. I den här charmiga ettan på 28 kvm kommer du att trivas. Lägenheten bjuder på en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, och planlösningen ger möjlighet att själv dela av lägenheten och skapa en sovalkov längst in. Längs lägenhetens ena vägg hittar du det vackra köket, självklart utrustat med diskmaskin och i det rymliga badrummet finns dusch och en kombimaskin för tvätt och tork. Till lägenheten hör också ett förråd om cirka 2 kvm i källaren. När du köper en lägenhet i Centro får du kostnadsfritt välja mellan tre inredningsstilar. Varje stil innehåller en komplett inredning och de är framtagna av Nordrs inredningsarkitekter. Läs mer om inredningsstilarna Äng, Fjäll och Fjord genom att klicka dig vidare till projektsidan.

  • Nyproduktion
  • Sommaren 2026
Centro, Roslags Näsby, Täby, Täby kommun
  • 70 lediga bostäder

Centro, Roslags Näsby

Lägenhet
Täby, Täby kommun
Nordr Sverige AB, Region Stockholm
fr. 1 595 000 kr
28-118 m²
1-5 rum
2 823 kr/mån

I hjärtat av populära Roslags Näsby bygger vi vårt nya projekt Centro med direkt närhet till stadsdelens nya torg, park med lekplats samt villaområden. Du är två minuter från Roslagsbanan som tar dig till innerstan på mindre än en kvart, och till Täby centrums stora utbud på minuten. Genom en ny bro över spåren kommer det att finnas en naturlig koppling till den befintliga bebyggelsen i Roslags Näsby med dess centrum. Men eftersom det livliga huvudstråket ligger utanför porten (några av lokalerna till och med i Centro) kommer du nog inte ens att vilja lämna kvarteret. De 97 bostäderna i Centro blir ljusa och moderna med bra förvaring och tidlösa material. Som plus i kanten har tre av lägenheterna helt egna växthus på de privata terrasserna, och från de övre våningsplanen erbjuds en vidsträckt utsikt.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 4