Croisette Malmö Västra Hamnen

Croisette Malmö Västra Hamnen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sergels väg 14B, Ribersborg, Malmö kommun
  • Imorgon kl 15:30
Sergels väg 14B, Ribersborg, Malmö kommun, bild 2
Sergels väg 14B, Ribersborg, Malmö kommun, bild 3

Sergels väg 14B

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
6 495 000 kr
135 m²
5 rum
vån 6/9
9 231 kr/mån
48 111 kr/m²

På Ribersborgs fantastiska havssida finns nu möjlighet till en otroligt elegant och genomtänkt våning i sann perfektion! Dubbla balkonger, sagolikt genomgående ljusflöde från stora fönsterpartier, fin havsutsikt och upp till fyra bra sovrum är bara några av attributen som kan nämnas. Varmt välkomna att uppleva Sergels väg 14B!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kockumsgatan 8, Davidshall, Malmö kommun
  • Imorgon kl 16:15
Kockumsgatan 8, Davidshall, Malmö kommun, bild 2
Kockumsgatan 8, Davidshall, Malmö kommun, bild 3

Kockumsgatan 8

Lägenhet
Davidshall, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
4 295 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/5
5 764 kr/mån
51 131 kr/m²

Välkommen till denna vackra och inbjudande trerummare, belägen i ett charmigt 30-talshus där tidlösa detaljer smälter samman med modern komfort. Här möts du av en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar varje rum, vilket gör det till det perfekta valet för ditt kommande hem. Den generösa planlösningen smälter samman kök och vardagsrum i en harmonisk öppenhet, och erbjuder dubbla sovrumsmiljöer, ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt smart och praktisk förvaring. Denna bostad ger dig möjligheten att bo i lugn och harmoni, endast ett stenkast från det eftertraktade Davidshallstorg. Njut av ett blomstrande restaurang- och caféliv runt hörnet och omfamnas av grönskande promenadstråk i Slotts- och Kungsparken. Triangelns tågstation, med optimala kommunikationslinjer, finns endast en kort promenad bort. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Hiss
Gränsvägen 37C, Höllviken, Vellinge kommun
Gränsvägen 37C, Höllviken, Vellinge kommun, bild 2
Gränsvägen 37C, Höllviken, Vellinge kommun, bild 3

Gränsvägen 37C

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
9 495 000 kr
158 + 29 m²
6 rum
643 m² tomt

Nu finns det tillfälle att förvärva detta trivsamma 1,5-planshus på Gränsvägen 37C i Höllviken. Boendet erbjuder ett rymligt vardagsrum för avkoppling och umgänge, en välutrustad köksmiljö, fyra generösa sovrum samt två helkaklade badrum. Utomhus väntar en behaglig trädgårdsmiljö med grönskande gräsmatta, välväxta träd, en inbjudande pool med ett stort trädäck runtom samt en ljuvlig pergola som skapar en oas för avkopplande stunder. Med ett integrerat garage och en rymlig stenbelagd uppfart blir detta boende komplett. Här bor man med närhet till skolor och förskolor, och om shopping önskas finns Toppen Gallerian inom bekvämt avstånd. Med bara en kort cykeltur når du den vackra stranden vid Kämpinge. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Stora trädgårdsgatan 4, Drottningtorget, Malmö kommun

Stora trädgårdsgatan 4

Lägenhet
Drottningtorget, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
3 995 000 kr
108 m²
4 rum
vån 5/6
7 900 kr/mån
36 991 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna moderna och tongivande gavelvåning vid Drottningtorget. Våningens generösa 108 kvadratmeter fördelas på kök i öppen planlösning med vardagsrum, tre sovrum i bra storlek, badrum med egna tvättmöjligheter och gästtoalett. Njut av fönster i tre väderstreck, stor balkong i optimalt västerläge med dygnets bästa soltimmar och utsikt över takåsarna. Belägen på bästa läge i city med Drottningtorget och dess trevliga utbud med restauranger samt Caroli köpcenter runt hörnet, och för pendlaren ligger Malmö Centralstation endast ett stenkast bort! Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Bruksallén 10, Hököpinge, Vellinge kommun

Bruksallén 10

Lägenhet
Hököpinge, Vellinge kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
2 100 000 kr
64 m²
3 rum
vån 1/6
4 833 kr/mån
32 813 kr/m²

Ta chansen att utforska denna nybyggda trerummare på markplan med en attraktiv uteplats. Ge dig in i en värld av modern elegans och komfort med generösa utrymmen, praktisk planlösning och stilfulla detaljer. Det ljusa och luftiga vardagsrummet hälsar dig välkommen med öppna armar, medan det moderna köket är utrustat med uppdaterade maskiner samt gott om förvaringsutrymme. Från vardagsrummet når du också den trevliga uteplatsen i västerläge som bjuder på soliga dagar. Det är din chans att bli en del av den blomstrande gemenskapen i Hököpinge och skapa ditt egna lilla paradis - det väntar på dig! Välkommen att boka en visning och utforska allt detta fantastiska hem har att erbjuda. Välkommen till ditt nya hem!"

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Bassänggatan 3, City, Malmö kommun

Bassänggatan 3

Lägenhet
City, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
5 195 000 kr
92,5 m²
4 rum
vån 1/8
5 265 kr/mån
56 162 kr/m²

Nyproducerad cityvåning med hiss från markplan som erbjuder dig toppmoderna och eleganta materialval, väggar i behagliga toner, vackra genomgående trägolv och påkostade lösningar för ett smart och trivsamt hem. En smakfull och kvalitativ köksinteriör i grått från Marbodal med fina arbetsytor. Med en högre takhöjd om ca 3.1 m skapar detta hem plats för ytterligare förvaringsmöjligheter. Access till den väl tilltagna inglasade balkongen om ca 12 kvm finns ifrån det generösa vardagsrummet och nås via en helglasad terrass dörr intill fönster från golv till tak och uteplats om ca 11 kvm som nås via masterbedroom mot föreningens lugna, gröna innergård. Lägg där till tre bra sovrum med flertalet möbleringsalternativ att erbjuda. Här är det lätt att känna sig lite bortskämd med ett boende utöver det vanliga och med ett citynära läge med allt som finns att tillgå i form av shopping- och restaurangutbud. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Vikhemsvägen 7A, Vikhem, Staffanstorps kommun
  • Sön 19 maj kl 16:00
Vikhemsvägen 7A, Vikhem, Staffanstorps kommun, bild 2
Vikhemsvägen 7A, Vikhem, Staffanstorps kommun, bild 3

Vikhemsvägen 7A

Lägenhet
Vikhem, Staffanstorps kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
1 895 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/4
3 555 kr/mån
35 755 kr/m²

Nu ges ett strålande tillfälle att förvärva denna fina och moderna 2:a på underbara Vikhem, som har allt och lite till! Här erbjuds en välplanerad lägenhet med genomgående planlösning, fantastiskt ljusinsläpp, stilfullt kök från Marbodal, helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter och ett stort fint sovrum med utmärkt förvaring. Lägg därtill ett ljust och luftigt vardagsrum och direktaccess till härlig söderbalkong med många sköna soltimmar. Det unika med denna lägenheten är att det är en 2:a, men kan också användas som en 2,5:a, då lägenhetens klädkammare även kan användas som ett mindre barnrum eller arbetsrum. Läget på Vikhem är perfekt! På bottenvåningen i huset finns närbutik, frisörsalong och pizzeria. Området är lugnt och trivsamt och på kort avstånd nås både härliga grönområden och centrum. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Dockgatan 21, Dockan, Malmö kommun
  • Imorgon kl 11:45
Dockgatan 21, Dockan, Malmö kommun, bild 2
Dockgatan 21, Dockan, Malmö kommun, bild 3

Dockgatan 21

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
3 850 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/6
4 322 kr/mån
52 027 kr/m²

På Dockgatan 21 har du nu chansen att förvärva denna smakfulla trea med en ljus och enhetlig interiör. Bostaden hälsar dig välkommen med ett smakfullt kök från Marbodal med matplats, ett vardagsrum med utgång till en ljuvlig balkong med sol från morgon till kväll, dubbla sovrumsmiljöer och ett stilrent helkaklat badrum. Utmärkta förvaringsmöjligheter gör boendet både funktionellt och estetiskt tilltalande. Detta hem har ett suveränt läge med havet som närmsta granne, samtidigt som du bor nära city med ett brett utbud av shopping, trevliga restauranger och bekväma kommunikationer. En skön mix av lugn avkoppling vid havet och det livliga stadslivet. Här bor du perfekt om du vill ha en balanserad och trivsam livsstil. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Dahliagången 240, Kölnan fritidsby, Malmö kommun
  • Imorgon kl 13:00

Dahliagången 240

Fritidshus
Kölnan fritidsby, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
795 000 kr
40 + 12 m²
2 rum
350 m² tomt

Upptäck en oemotståndlig pärla på Dahliagången 240 i den pittoreska fritidsbyn Kölnan! Denna förtjusande stuga är inte bara ett hem, det är en livsstil. Med anor från 1970-talet är detta en sällsynt möjlighet att äga en bit historia. Den välbevarade stugan har genomgått kärleksfulla renoveringar och erbjuder en harmonisk balans mellan traditionell charm och modern komfort. Stig in genom den välkomnande hallen och känn historiens vingslag. Utanför väntar en lummig trädgård på över 300 kvadratmeter, perfekt för trädgårdsentusiasten eller för avslappnade dagar i solen. Den stora träterrassen är en idealisk plats för grillkvällar och sköna sommarkvällar. Beläget i en fridfull och naturskön miljö erbjuder stugan en välbehövlig reträtt från stadens brus och stress. Här kan du verkligen andas ut och njuta av livet till fullo. Missa inte chansen att bli ägare till denna unika stuga i Kölnans fritidsby. Kontakta oss idag för att boka din visning och upplev allt som Dahliagången 240 har att erbjuda!

  • Plus
Limhamnsvägen 10A, Ribersborg, Malmö kommun

Limhamnsvägen 10A

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
5 295 000 kr
89 m²
4 rum
vån 7/10
6 557 kr/mån
59 494 kr/m²

Upplev den ultimata stadsdrömmen från sjunde våningen i denna magnifika bostad med panoramautsikt över Ribersborg, Öresundsbron, Köpenhamn, Västra Hamnen och Turning Torso. Med havsutsikt från varje rum blir varje ögonblick en estetisk njutning. Det stilrena köket är utrustat med exklusiva vitvaror och en inspirerande induktionshäll placerad framför ett fönster med en oemotståndlig vy. Det ljusa och luftiga vardagsrummet leder till en avkopplande balkong, medan tre sovrum, inklusive ett rymligt master bedroom med gott om förvaringsutrymme, och ett helkaklat badrum, skapar en atmosfär av komfort och elegans. Föreningens gemensamma takterrass på tionde våningen bjuder in till social samvaro med oslagbar utsikt över Öresund. Perfekt beläget med endast fem minuters promenad till havet och stranden samt nära till många caféer och restauranger. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Solhöjdsgatan 19, Varvsstaden, Malmö kommun

Solhöjdsgatan 19

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
4 295 000 kr
86 m²
3 rum
vån 1/11
6 032 kr/mån
49 942 kr/m²

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva en fantastisk trerummare i hjärtat av Varvsstaden. Med en optimal planlösning och en generös uteplats väntar detta smakfullt utformade hem på sina nya ägare. Här väntar imponerande takhöjd på 3,5 meter och genomtänkt design i kombination med en ljus, luftig och hemtrevlig atmosfär. Redan i entrén möts vi av stilfull ekparkett som harmoniserar perfekt med de vitmålade, släta väggarna. Köket, en äkta pärla från Marbodal, är inte bara fint att betrakta utan även praktiskt utformat för den moderna livsstilen. De gråa skåpsluckorna kombineras fint med bänkskiva i ljusgrått som går ton i ton med färgen på luckorna. Den semiöppna planlösningen skapar en naturlig flödesdynamik mellan kök och det generösa allrummet, vilket bjuder in till sociala sammankomster och mysiga kvällar. Med två rymliga sovrum finns gott om plats för både avkoppling och förvaring. Här finns utrymme för dubbelsängar och allt annat som behövs för att skapa en harmonisk oas att dra sig tillbaka till. Det eleganta badrummet är komplett med både badkar och egna tvättfaciliteter, inklusive tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns en extra WC för ökad bekvämlighet i direkt anslutning till det ena sovrummet. Lägenheten är belägen i ett område som pulserar av innovation och entreprenörskap, med närhet till både havet och grönområden, erbjuder detta hem en livsstil som är svårslagen. Med matbutiker, caféer och restauranger precis utanför dörren, samt stadens shoppingdistrikt bara en kort cykeltur bort, är bekvämlighet och nöjen alltid nära till hands. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Argogatan 1, City, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Argogatan 1

Lägenhet
City, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
4 995 000 kr
79 m²
3 rum
vån 5/7
3 771 kr/mån
63 228 kr/m²

På femte våningen på Argogatan 1 hälsar vi dig välkommen till denna elegant planerade trea med en enhetlig och smakfull interiör. Här möts du av ett kök i öppen planlösning som smälter samman med vardagsrummet, två mysiga sovrum och ett modernt badrum komplett med tvättmöjligheter. Slå dig ner och njut av den härliga utsikten mot Malmöhus Slott och kanalen från den mysiga balkongen i underbart västerläge. Utmärkta förvaringsmöjligheter finns också tillgängliga. Här bor du på perfekt läge med gångavstånd till Västra Hamnen, Malmö central och stadskärnan. Njut av närheten till Slottsparken och Ribersborgs strand för avkoppling och rekreation. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Munkhättegatan 34A, Nydala, Malmö kommun

Munkhättegatan 34A

Lägenhet
Nydala, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
795 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 8/8
2 148 kr/mån
20 127 kr/m²

Enkelheten i ett tomt utrymme kan bli din nya start. Utforska möjligheterna med denna tomma 1:a på Munkhättegatan och skapa ditt drömboende från grunden.

  • Balkong
  • Hiss
Industrigatan 17A, Norra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Ons 15 maj kl 18:45
Industrigatan 17A, Norra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Industrigatan 17A, Norra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Industrigatan 17A

Lägenhet
Norra Sorgenfri, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
1 795 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/5
3 138 kr/mån
32 636 kr/m²

I härliga Brf Industrial Corner ges nu ett strålande tillfälle att förvärva denna stilfulla, välskötta och välplanerade tvårummare. På högt fint läge i huset erbjuds en fantastisk lägenhet med modernt kök och badrum, luftigt allrum, två franska balkonger och ett trivsamt sovrum med generös walk-in-closet. Addera därtill en suverän planlösning, underbart ljusinsläpp från stora fönsterpartier och ett fint vitlaserat ekparkettgolv. Här bor du i en växande stadsdel med utmärkta cykelvägar och kommunikationer utanför porten. På kort avstånd nås grönskande Ellstorpsparken samt Rörsjöstaden & S:t Knut som erbjuder ett brett utbud av trevliga restauranger och caféer. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Lantmannagatan 11B, Nobeltorget, Malmö kommun
  • Mån 13 maj kl 18:00
Lantmannagatan 11B, Nobeltorget, Malmö kommun, bild 2
Lantmannagatan 11B, Nobeltorget, Malmö kommun, bild 3

Lantmannagatan 11B

Lägenhet
Nobeltorget, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
1 295 000 kr
45 m²
1 rum
vån 4/5
3 316 kr/mån
28 778 kr/m²

Nu ges ett fantastiskt tillfälle att förvärva denna stilfulla etta på populärt läge vid Nobeltorget och ett stenkast från Folkets Park. Här erbjuds en välplanerad lägenhet med genomgående och rymlig planlösning, renoverat kök och badrum och ett luftigt allrum. Addera därtill access till balkong i skönt österläge och underbart ljusinsläpp från lägenhetens fina fönsterpartier. Läget är också perfekt, med närhet till allt! På Nobeltorget finns utmärkta kommunikationsmöjligheter och på kort promenadavstånd nås Folkets Park och Möllevångstorget som erbjuder ett generöst utbud av restauranger, caféer och matbutiker. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Västra Varvsgatan 18A, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Imorgon kl 13:30
Västra Varvsgatan 18A, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Västra Varvsgatan 18A, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Västra Varvsgatan 18A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
4 750 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/5
6 036 kr/mån
57 927 kr/m²

Upptäck denna exklusiva trea mitt i hjärtat av Västra Hamnen! Med en inbjudande fiskbensparkett som möter dina steg, hälsas du välkommen av en ljus och stilren interiör. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en harmonisk atmosfär, perfekt för både vardag och underhållning. Här finns två rymliga sovrum och en praktisk walk-in-closet som erbjuder både komfort och smart förvaring. Det helkaklade badrummet är utrustat med bekvämligheter som egna tvättmöjligheter. Men höjdpunkten är den generösa, delvis inglasade balkongen som erbjuder möjligheten att möblera efter önskemål. Här kan du njuta av magiska solnedgångar och skapa minnen för livet. I föreningen finns två bastu varav den ena med tillhörande relaxavdelning samt två helt underbara takterrasser med fantastisk utsikt och grillmöjligheter. Här bor man på optimalt läge vid gröna ankarparken, Ica Maxi och sundspromenaden med havet runt hörnet. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lönngatan 60D, Lönngården, Malmö kommun

Lönngatan 60D

Lägenhet
Lönngården, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
1 295 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 4/4
3 179 kr/mån
27 849 kr/m²

Stig in i denna underbara 2a, belägen i det eftertraktade området Lönngården. Med en charmig atmosfär och en välplanerad layout erbjuder detta hem både bekvämlighet och stil. Den ljusa och öppna ytan är perfekt för avkoppling och sociala stunder, medan det lugna sovrummet ger en fristad för avslappning.

Saarisvägen 1B, Midhem, Malmö kommun

Saarisvägen 1B

Lägenhet
Midhem, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
995 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/4
4 587 kr/mån
17 456 kr/m²

På populära Saarisvägen ges nu möjligheten att förvärva denna rymliga tvårummare med otrolig potential och fantastiska renoveringsmöjligheter. Här erbjuds en välplanerad lägenhet med bevarad fiskbensparkett, generös takhöjd, genomgående planlösning, rymligt kök, badrum med badkar, luftigt allrum och ett trivsamt sovrum. Föreningen är stabil och välskött och erbjuder både gemensam takterrass och övernattningslägenhet. Läget är också kanon! På kort promenadavstånd nås Värnhemstorget och köpcentret Entré med ett generöst utbud av matbutiker, restauranger, caféer och shopping. I området finns också goda kommunikationsmöjligheter i form av närliggande busstationer samt Östervärns tågstation och med en kort cykeltur nås city! Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Lönngatan 60C, Lönngården, Malmö kommun
  • Mån 13 maj kl 17:00
Lönngatan 60C, Lönngården, Malmö kommun, bild 2
Lönngatan 60C, Lönngården, Malmö kommun, bild 3

Lönngatan 60C

Lägenhet
Lönngården, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
995 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 179 kr/mån
21 398 kr/m²

På Lönngatan 60C ges nu en fantastisk möjlighet att förvärva denna välplanerade tvåa med stilfull interiör, nya fina ytskikt och charmiga detaljer så som brädgolv, originalparkett och kalkstensgolv. Här erbjuds en trivsam och hemtrevlig lägenhet med genomgående planlösning, renoverat badrum, kök med moderna vitvaror, generösa fönsterpartier, utmärkt förvaring och härliga sociala sällskapsytor. Här bor du i stabil och välskött förening med trevlig innergård och gemensamma balkonger i trappuppgångarna. Utanför porten ligger grönskande Gullängen och på kort avstånd nås även Mobilia, Södervärn, Möllan och Folkets Park. I området finns utmärkta kommunikationer i form av både närliggande busstationer och Persborgs tågstation. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Masttorget 5, Västra Hamnen, Malmö kommun

Masttorget 5

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
4 495 000 kr
80 m²
4 rum
vån 4/7
4 351 kr/mån
56 188 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna fantastiska fyra i hjärtat av Västra Hamnen. Här finner du en modern och inbjudande inredning med en öppen planlösning som förenar vardagsrummet och köket, tre välplanerade sovrum, samt ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Dessutom kan du njuta av dubbla balkonger som ger dig möjligheten att omfamna det underbara utomhuslivet. Detta är verkligen ett boende som lockar med smakfulla inredningsval och generöst ljusinsläpp genom de stora fönstren. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Hammartorpsvägen 5C, Höllviken, Vellinge kommun
  • Imorgon kl 10:00
Hammartorpsvägen 5C, Höllviken, Vellinge kommun, bild 2
Hammartorpsvägen 5C, Höllviken, Vellinge kommun, bild 3

Hammartorpsvägen 5C

Lägenhet
Höllviken, Vellinge kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
3 195 000 kr
50,6 m²
2 rum
vån 1/2
3 569 kr/mån
63 142 kr/m²

Upptäck denna charmiga tvårummare med centralt läge och förstklassig bekvämlighet på första plan. Nyrenoverat kök i öppen planlösning integrerat med vardagsrummet, rymligt sovrum och ett stilrent helkaklat badrum med tvättmöjligheter utgör bara början. Njut av direktaccess till den soliga uteplatsen och bekvämligheten med en tillhörande parkeringsplats strax utanför entrén. Beläget i ett lugnt villaområde med närhet till affärer, service och havet - detta är ett hem att trivas i. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Krankajen 14, Dockan, Malmö kommun
  • Imorgon kl 14:00
Krankajen 14, Dockan, Malmö kommun, bild 2
Krankajen 14, Dockan, Malmö kommun, bild 3

Krankajen 14

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
6 795 000 kr
95,6 m²
3 rum
vån 2/6
5 779 kr/mån
71 077 kr/m²

Nu kan vi stolt presentera denna trerummare om ca 96 kvm med frontläge på härliga Dockan. Andra våningen med fantastisk vattenkontakt genom stora fönsterpartier och en balkong om ca 11 kvm i väster mot Marinan. Vidare erbjuds fina vardagsrumskvadrat i delvis öppen planlösning med smakfull köksmiljö, två rejäla sovrum, varav ett med klädkammare. Addera därtill en praktisk gästtoalett och ett stilfullt helkaklat badrum. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Disponentgatan 27, S:t Knut, Malmö kommun
  • Imorgon kl 15:00
Disponentgatan 27, S:t Knut, Malmö kommun, bild 2
Disponentgatan 27, S:t Knut, Malmö kommun, bild 3

Disponentgatan 27

Lägenhet
S:t Knut, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
1 795 000 kr
46 m²
2 rum
vån 4/4
4 054 kr/mån
39 022 kr/m²

På Disponentgatan 27 i S:t Knut finner du nu denna charmiga tvårumslägenhet, som är belägen högst upp i huset och tillgänglig för att förvärva. Bostaden erbjuder ett stilfullt kök i en öppen planlösning med vardagsrummet, ett avkopplande sovrum, en rymlig hall samt ett helkaklat badrum. Utöver detta präglas bostaden av vackra detaljer såsom takrosetter, parkettgolv och djupa fönsternischer. Här har du förmånen att bo bara ett stenkast från S:t Knuts torg med sina mysiga caféer, bar- och restauranglivet på Möllan och Folkets Park. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Stora Nygatan 27C, City, Malmö kommun
  • Mån 13 maj kl 16:00
Stora Nygatan 27C, City, Malmö kommun, bild 2
Stora Nygatan 27C, City, Malmö kommun, bild 3

Stora Nygatan 27C

Lägenhet
City, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
5 495 000 kr
87 m²
2 rum
vån 6/6
4 426 kr/mån
63 161 kr/m²

På bekvämt och centralt läge med närhet till stadens nöje och smidiga kommunikationsmöjligheter, finner vi denna exklusiva tvåa i toppskick. Här finner du ett boende med en fridfull atmosfär, trots sin närhet till stadens puls. Denna underbara och välplanerade våning erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, rymligt sovrum, badrumsmiljö med exklusiv touch samt en underbar takterrass som bjuder in till avkoppling och sociala stunder under härliga sommardagar. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Repslagaregatan 11, Gamla Väster, Malmö kommun
  • Imorgon kl 17:00
Repslagaregatan 11, Gamla Väster, Malmö kommun, bild 2
Repslagaregatan 11, Gamla Väster, Malmö kommun, bild 3

Repslagaregatan 11

Lägenhet
Gamla Väster, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
5 500 000 kr
90 m²
3 rum
vån 2/3
5 146 kr/mån
61 111 kr/m²

Unik möjlighet att köpa i Brf Västerport 12 med låg belåning. Välkommen till Repslagaregatan 11 och denna ljuvliga trerummare på andra våningen. Med närhet till charmiga restauranger, Lilla torgs livliga atmosfär och vackra Slottsparken är läget idealiskt. Bostaden erbjuder ett rymligt kök, två sovrum, ett fräscht badrum och ett stort vardagsrum. Den gedigna takhöjden, vackra brädgolvet och det härliga ljuset skapar en varm atmosfär. En unik möjlighet att bo centralt med en touch av pittoresk elegans i varje detalj. Varmt välkomna på visning!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 82