Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gustaf Wickmans väg 5, Långbro Park, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 11:45

Gustaf Wickmans väg 5

Lägenhet
Långbro Park, Stockholms kommun
Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten
2 995 000 kr
69 m²
2 rum
vån 1/4
5 464 kr/mån
43 406 kr/m²

Välkommen till din framtida oas i omtyckta Långbro Park! Denna fantastiska 2:a på 69 kvm erbjuder inte bara ett hem, utan en livsstil. Med en trevlig uteplats som bjuder in till morgonkaffet i solens sken och en interiör som andas modernitet och rymd, är detta verkligen en plats att kalla ditt nya hem. Stig in i en öppen planlösning som ger en känsla av rymd som verkligen möjliggör sociala sammankomster. Den ljusa och luftiga atmosfären förstärks av generösa fönster som släpper in naturligt ljus och ger en harmonisk atmosfär. I köket finner du moderna bekvämligheter och gott om plats för både matlagning och umgänge med vänner och familj. Sovrummet är ett sann tillflyktsort med gott om utrymme för en avkopplande natts sömn. Här finns även en generös klädkammare i anslutning till sovrummet, perfekt för att hålla ordning och reda på dina kläder och övriga ägodelar. Det stora badrummet i stilren design har alla bekvämligheter man kan tänka sig med fullskalig maskinell utrustning och dusch. Ett externt förråd i markplan tillhör också bostaden. När det kommer till närområdet har Långbro Park allt du kan önska dig! Med närhet till service såsom matbutiker, restauranger och caféer, finns alltid bekvämligheten nära till hands. För den som gillar natur och friluftsliv erbjuder området vackra grönområden och promenadstråk. Kommunikationerna är också utmärkta, med flera busslinjer, t-banestation och pendeltågsstation en bussresa bort, vilket gör det enkelt att ta sig till både city och andra delar av Stockholm. Detta är en möjlighet att skapa ditt drömhem och en plats där du kan hitta lugnet. Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för att boka en visning - detta är en chans du inte vill missa!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Karossvägen 8, Långbro, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30

Karossvägen 8

Villa
Långbro, Stockholms kommun
Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten
6 650 000 kr
68 + 68 m²
3 rum
550 m² tomt

På plan, och barnvänlig tomt ligger denna skinande gula 1-plans villa om 68+68 kvm. Belägen i ett mycket lugnt och trevligt område i Långbro med friköpt tomt om 550 Kvm. Tomten pryds av äppelträd och andra planteringar vilket ger dig en fin och insynsskyddad trädgård. Vardagsrummet har ett gott ljusinsläpp via flera fönster, utgång till den nybyggda altanen som sträcker sig runt två sidor av huset samt en fungerande öppen spis. Här kan du njuta av många trivsamma sommarkvällar på altanen med middagar i solen! Huset är väl omhändertaget med det det mesta gjort så som nya fönster, badrum, kök, vattenburen golvvärme på hela entréplanet och låga energikostnader via luft/vatten värmepump med FTX ventilation. Inuti huset möts du av ett renoverat och charmfullt kök i blått, komplett med alla moderna bekvämligheter för en inspirerande matlagning. Här finns gott om utrymme för kreativitet och kulinariska äventyr. Tomten helt perfekt plan, med flera frodiga äppelträd som inbjuder till lek och utforskande. Den nylagda altanen löper längs två sidor av huset, en perfekt plats för avkoppling och socialt umgänge. Den västvända altanen fångar solens strålar från lunchtid ända till solnedgång, medan den norrvända altanen bjuder på tidig morgonsol för en energifylld start på dagen. På promenadavstånd ligger Fruängen med flera butiker, restauranger och kaféer. Goda kommunikationerna via pendeltåg vid Älvsjö centrum till citykärnan. I området finns flertalet förskolor och skolor som Johan Skyttes skola, Långbrodalsskolan , Kämpetorp, Engelska skolan och Herrängens skola. Bilresa in till Hornstull tar ca 6 min. Välkommen till din framtida oas i Långbro Älvsjö!

  • Plus
Långbrokungens Väg 8, 1tr, Långbro Park, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:15

Långbrokungens Väg 8, 1tr

Lägenhet
Långbro Park, Stockholms kommun
Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten
4 825 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/4
5 135 kr/mån
57 440 kr/m²

Jätte-terrass i bästa solläge - det här är en chans som sällan dyker upp! Med ca 40 kvm terrass en trappa upp i huset, belägen i bästa solläge i s/v blir denna bostad för den mer kräsne . Stig in i din drömbostad i populära Långbro park och låt dig omslutas av en atmosfär av komfort. Denna möjliga 4:a bjuder på det bästa av stadsliv kombinerat med närhet till natur. Den välplanerade layouten erbjuder två rymliga sovrum och möjlighet till ett ytterligare sovrum genom att dela av det stora vardagsrummet, som är mycket ljust och luftigt med stora fönsterpartier för rikligt ljusinsläpp. För den ordningsmedvetne erbjuds gott om förvaringsmöjligheter, i två rymliga klädkammare och en spegelförsedd skjutdörrsgarderob och tillhörande förråd på entréplan. Det stilrena köket ligger i en öppen planlösning med vardagsrummet och möjliggör en harmonisk förening mellan matlagning och socialt umgänge. Badrummet är elegant helkaklat och utrustat med bekväm dusch och tvättmaskin. Utanför dörren väntar Långbro park med sina grönområden och promenadvägar, perfekta för avkoppling och friluftsliv. Njut av en picknick i parken eller ta en löprunda längs de vackra stigarna. Dessutom är närheten till Fruängens serviceutbud oslagbar, med ett brett urval av butiker, restauranger och kaféer som tillgodoser alla dina behov och önskemål. Det finns även gott om kommunikationer med både buss i närområdet , t-bana i Fruängen och pendeltåg vid Älvsjö station. Välkommen hem till din oas i Långbro, där stadsliv och natur möts på ett förtrollande sätt.

  • Plus
  • Hiss
Dymlingsgränd 5, 1 tr, Hägerstensåsen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:10

Dymlingsgränd 5, 1 tr

Lägenhet
Hägerstensåsen, Stockholms kommun
Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten
4 700 000 kr
95,4 m²
4 rum
vån 2/3
5 921 kr/mån
49 266 kr/m²

Accepterat pris! Välkommen till denna rymliga 4:a på Dymlingsgränd 5 i Hägersten! Med en optimal placering en trappa upp med hiss och ett högt läge på husets baksida, erbjuder denna bostad en perfekt kombination av bekvämlighet och grönskande utsikt. Med tre rymliga sovrum är detta det perfekta hemmet för en familj som söker gott om utrymme. Det stora badrummet är utrustat med en bekväm dusch, tvättmaskin, torktumlare och vädringsfönster. Det generösa vardagsrummet lockar med stora fönsterpartier som fyller rummet med naturligt ljus och skapar en öppen och luftig atmosfär. Det fina köket, komplett med matplats och modern utrustning, är en kulinarisk oas där du kan utforska din passion för matlagning och underhålla dina nära och kära. Slå dig ner och njut av soliga eftermiddagar på den rymliga balkongen i västläge som nås direkt från vardagsrummet. Perfekt för avkoppling eller att bjuda in vänner och familj för en trevlig stund. I samma hus finns en lokal som är bokningsbar för aktiviteter som till exempel barnkalas eller övernattning för dina gäster till en billig slant. För bekvämlighetens skull finns det möjlighet att hyra garage eller parkeringsplatser (utan kö för närvarande), vilket gör det till en stressfri upplevelse att komma hem och parkera. Bara en kort promenad bort genom skogen ligger Hägerstensbadet - ett utomhusbad öppet sommartid. I närområdet finns Västertorpshallen med inomhusbassäng, gym och gruppträning. Med närhet till bussförbindelser och Hägerstenåsen tunnelbanestation är detta ett idealiskt läge för den som pendlar eller behöver enkel tillgång till stadens alla bekvämligheter. Dessutom finns en mataffär bara några hundra meter bort på Sparbanksvägen, vilket gör det enkelt att handla för det dagliga behovet. I liten bit bort finns Västberga handel med Stora Coop, Jysk, Rusta, apotek och Systembolaget. Missa inte chansen att uppleva detta underbara hem och dess fördelaktiga läge i Hägersten – anmäl ditt intresse för visning

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4