SkandiaMäklarna Höllviken

SkandiaMäklarna Höllviken

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ehrenbuschsgatan 3 A, null, Trelleborgs kommun

Ehrenbuschsgatan 3 A

Lägenhet
Trelleborgs kommun
SkandiaMäklarna Höllviken
890 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/3
3 918 kr/mån
17 451 kr/m²

Här finner du en charmig och ypperligt planerad 2-rumslägenhet om 51 kvm som präglas av ett härligt ljusinsläpp från tre väderstreck. Lägenheten ligger med ett attraktivt läge i centrala Trelleborg. Promenadavstånd till flertalet affärer, gym och annan service samt goda kommunikationer. Oavsett vilket transportmedel du väljer, erbjuder pendlingen mellan Trelleborg och Malmö smidighet med buss, bil eller tåg. Köket är ljust, har bra förvaring, arbetsyta och är utrustat med delad kyl och frys, spis, ugn, fläkt. Badrummet är helkaklat med modern utrustning. Vardagsrummet är ljust, rymligt och har ett fantastiskt fint brädgolv. Lätt möblerat och sällskapsytorna förlängs av utgången till balkongen. Vidare ligger sovrummet målat i sober mellangrå färg. Fint ljusinsläpp från det stora fönstret. I sovrummet finns en liten klädkammare. Till bostaden hör även två förråd. Med sin strategiska placering intill Malmö erbjuder Trelleborg en perfekt kombination av småstadsliv och närhet till en storstads atmosfär. Kontakta mäklare för privatvisning. Annons kan komma att uppdateras.

Majorsgatan 12, City, Malmö kommun
  • Idag kl 13:30

Majorsgatan 12

Lägenhet
City, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Höllviken
2 145 000 kr
87 m²
3 rum
vån 1/5
7 617 kr/mån
24 655 kr/m²

På Majorsgatan 12 i Malmö kan vi nu presentera detta trivsamma hem med väldisponerade ytor om tre rum och kök. Här bor du centralt med närhet till allt som behövs för både vardagslivet och det sociala med populära restauranger, caféer, butiker samt matbutiker i närhet. Bostadsrätten erbjuder inte bara en fantastiskt central belägenhet, utan också en innergård - en dold pärla mitt i stadens brus! Denna genomgående trea på Lugnet i Malmö erbjuder en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömboende. Bostaden har enhetligt ljusa väggar, bra förvaring, luftiga ytor med två rymliga sovrum, större vardagsrum med ett burspråk som ger rummet karaktär, badrum och rymligt kök med bra arbetsytor. Hemmets balkong som nås från köket är trivsam och har generöst med plats. Här har du utsikt mot den mysiga atmosfären i innergården, som gör den också till en perfekt plats för olika aktiviteter, stora som små sociala sammanhang. Det finns många små "rum" på innegården med trädgårdsmöbler. Det gör det lätt att sitta och läsa en bok, eller bjuda in vänner på en grillkväll eller kanske ta en kopp kaffe med grannen. Möjligheterna är många. Låt Majorsgatan bli din nya adress och upplev det bästa av både stadsliv och avkoppling. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss guida dig till din framtida bostad i hjärtat av Malmö!

  • Plus
  • Hiss
Emblagången 4, null, Vellinge kommun

Emblagången 4

Villa
Vellinge kommun
SkandiaMäklarna Höllviken
5 750 000 kr
163 m²
7 rum
447 m² tomt

Förbesiktigad! I lugnt och familjevänligt område Södervång, kan vi nu presentera en fantastiskt fin friliggande 1-plans villa på hela 163 kvm. Här bjuds det på en helrenoverad bostad som har en genomgående röd tråd, ljus och mycket tilltalande. Här är det bara att flytta in och slippa tänka på renoveringar i många år framöver! Som grädde på moset så får ni låga driftkostnader med nyinstallerade solceller med batteri. Man har ökat på kvadratmeterna rejält med en tillbyggnad i form utav ett lagom stort sovrum samt ett trivsamt och rymligt vardagsrum med öppet upp i nock. Takfönsterna i det rymliga vardagsrummet släpper in naturligt ljus och skapar en öppen och luftig atmosfär. Att köket är husets hjärta stämmer bra in på detta hem. Köket är stilfullt renoverat och här finns gott om arbetsytor. Här ryms en stor matplats i öppen planlösning mot vardagsrummet och har gott om plats för den större familjen. Därtill finns en vacker braskamin och utgång till altanen i söder. Vidare finns tre lagom stora sovrum, två fräscha helkaklade badrum och rymlig tvättstuga med rejäla förvaringsytor. Från köket leder altandörren ut till uteplatsen på framsidan med sociala ytor för umgänge. Tomten är perfekt planerad med gräsytor, uteplats och altan. Sommartid kan ni njuta av blommande träd och grönskande buskar och här kan man avnjuta solen hela dagen. Trädgården på baksidan ligger insynsskyddat och ombonat med en tillhörande pergola med tak. Där finns det plats för många gäster en varm och solig sommarkväll. Det här är ett unikt tillfälle! Jag ser fram emot att höra ifrån dig. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Fastighetsmäklare Petra Westin, 0720-790542 eller [email protected]

  • Plus
Oxie bygata 13, Oxie kyrkby, Malmö kommun

Oxie bygata 13

Tomt
Oxie kyrkby, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Höllviken
3 750 000 kr
1 671 m² tomt

Här ges möjlighet att investera i två mycket fint belägna tomter just öster om kyrkan i Oxie anrika gamla kyrkby. Tomternas totala yta är 1 671 kvm, fördelat på två ungefär lika stora, samtaxerade tomter. På den östra tomten finns idag en äldre huskropp, som bedöms rivningsbar. Området är detaljplanerat och föreskrifterna säger att man får bygga enplansbyggnader till en höjd om 4m till takfoten. Enligt planen ska husen vara sammanhängande. I dialog med kommunen har nuvarande ägare låtit förstå att även andra typer av byggnationer kan vara aktuella.

Östra Halörsvägen 211-12, Höllviken, Vellinge kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00

Östra Halörsvägen 211-12

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
SkandiaMäklarna Höllviken
8 595 000 kr
166 + 56 m²
5 rum
1 331 m² tomt

En av de bäst belägna villorna i hela Höllvikenområdet kan bli din! Utsikten över havet och betesängarna invid är svårslagen och solnedgångarna i väster är spektakulära att beskåda. Själva villan är också långt utöver det vanliga, med hissnade takhöjder, enorma fönsterytor, den skulpturala spiraltappan mitt i huset och de generösa takfönstren på övre planet. Behöver man ett extra sovrum finns det inbjudande extrahuset invid, där såväl ett stort allrum/sovrum och eget badrum erbjuds - en dröm för tonåringen, eller perfekt om man behöver ett avskilt hemmakontor. Jordvärme ger låga driftskostnader, fiber och kommunalt vatten och avlopp finns också. Och så har vi ju poolen så klart - smidig och lättskött och omgärdad av ett stort trädäck med sol från både söder och väster. Missa nu inte chansen att ta en titt på detta magiska ställe!

  • Plus

Visar alla 5