Jägholm Norrortsmäklarna

Jägholm Norrortsmäklarna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Svavelsövägen 6, Rydbo Saltsjöbad, Österåkers kommun
  • Sön 12 maj kl 13:15
Svavelsövägen 6, Rydbo Saltsjöbad, Österåkers kommun, bild 2
Svavelsövägen 6, Rydbo Saltsjöbad, Österåkers kommun, bild 3

Svavelsövägen 6

Villa
Rydbo Saltsjöbad, Österåkers kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
8 295 000 kr
209 m²
7 rum
2 005 m² tomt

Fantastisk villa på Svavelsövägen 6 i Rydbo-Saltsjöbad! Denna stora och eleganta 2-plansvilla erbjuder 209 kvm av bekvämt boende. Belägen på en trevlig tomt på 2005 kvm, har denna villa allt du kan önska dig. Låt mig guida dig genom några av de fantastiska egenskaperna: Pool och härlig trädgård: Njut av sommardagar med familj och vänner i den underbara trädgården. Den privata poolen är perfekt för avkoppling och lek. Modernt kök: Köket är hjärtat i hemmet, och detta är inget undantag. Ett stort, modernt kök med moderna apparater kommer att glädja alla matlagningsentusiaster. Ingen kommer att vara ledsen här! Ljusinsläpp: Hela huset badar i naturligt ljus. Stora fönster och öppna ytor skapar en ljus och luftig atmosfär. 5 sovrum: Perfekt för en stor familj eller för att ha gott om utrymme för gäster. Alla sovrum är rymliga och inbjudande. 2 badrum, varav ett med bastu: Ett lyxigt badrum med bastu ger dig möjlighet att koppla av och njuta av värme och avkoppling. Närhet till vatten, skog och natur: För naturälskare är detta det perfekta läget. Promenera till vattnet, utforska skogen eller njut av den friska luften. Denna villa är en dröm för den som söker komfort, stil och närhet till naturen. Missa inte chansen att äga detta fantastiska hem!

  • Premium
Kolmilegränd 51, Skarpäng, Täby kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00
Kolmilegränd 51, Skarpäng, Täby kommun, bild 2
Kolmilegränd 51, Skarpäng, Täby kommun, bild 3

Kolmilegränd 51

Villa
Skarpäng, Täby kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
7 995 000 kr
125 + 45 m²
5 rum
852 m² tomt

Välkommen till Kolmilegränd 51 – ett hemtrevligt boende med stor charm! Detta ombonade hus med en boarea på 125 m² och biarea på 45 kvm erbjuder dig ett bekvämt och trivsamt boende. Välkomnande hall med klinkergolv och skön golvvärme, gäst-wc, mysigt kök med vitrinskåp och bardel där barnen kan läsa läxor medans middagsmaten puttrar på spisen eller där något gott att dricka kan avnjutas med helgens middagsgäster. Matsalsdel med öppen planlösning mot köket och fönster åt två håll samt en gedigen öppenspis med braskassett som både ger värme och höjer trivseln. Perfekta förutsättningar för både vardagsmiddagar och större bjudningar. Huset erbjuder dessutom ett stort allrum, tv-rum, tre sovrum och ett helkaklat badrum med behaglig golvvärme. På källarplanet finns ett halvkaklat badrum med dusch, rymlig tvättstuga med tvättmaskin och torkskåp, pannrum, bastu och ett rymligt garage. Den mysiga tomten är en fristad för lek, trädgårdsarbete eller bara avslappning i solen. I vardagsrummet, med fönster åt två väderstreck, kan du njuta av naturligt ljus och en vacker utsikt över omgivningarna. Beläget i det eftertraktade Skarpäng, med närhet till den idylliska Rösjön, erbjuder detta hem en perfekt balans mellan natur och bekvämligheter. Här kan du ta del av lugna promenader vid vattnet, samtidigt som du har nära till allt du behöver. Missa inte chansen att göra Kolmilegränd 51 till ditt nya drömhem!

  • Premium
Jaktvägen 27, Skarpäng, Täby kommun
  • Sön 12 maj kl 13:45
Jaktvägen 27, Skarpäng, Täby kommun, bild 2
Jaktvägen 27, Skarpäng, Täby kommun, bild 3

Jaktvägen 27

Tomt
Skarpäng, Täby kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
5 995 000 kr
822 m² tomt

Nyavstyckad hörntomt på Jaktvägen 27 i Skarpäng – Perfekt för ditt drömhem! Välkommen till Jaktvägen 27 i det underbara området Skarpäng! Här har du möjligheten att förverkliga dina bostadsdrömmar på en 822 kvm stor hörntomt. Läget är oslagbart med närhet till natur, grönområden och en badsjö alldeles runt hörnet. Tomtens fördelar: Hörntomt: Den här tomten är en hörntomt, vilket ger dig extra utrymme och möjligheter att skapa något unikt. Storlek: Med hela 822 kvm har du gott om plats för att bygga ditt drömhus och skapa en trädgård att njuta av. Natur och omgivningar: Skarpäng är känt för sina vackra omgivningar och närheten till naturen. Här kan du ta långa promenader, cykelturer eller bara koppla av i den friska luften. Sandstränder och bad i fina Rösjön och belyst motionsspår runt Mörtsjön. Läge: Tomten är belägen på Jaktvägen, ett lugnt och familjevänligt område. Du har nära till skolor, lekparker och andra bekvämligheter. Dessutom är det enkelt att ta sig till Stockholm med goda kommunikationer. För ytterligare information är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare. Du kan gärna besöka tomten, men vänligen ta kontakt med fastighetsmäklaren i förväg. Det här är en unik möjlighet att skapa ditt drömhem precis som du vill ha det!

  • Premium
Kolmilegränd 63, Skarpäng, Täby kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00
Kolmilegränd 63, Skarpäng, Täby kommun, bild 2
Kolmilegränd 63, Skarpäng, Täby kommun, bild 3

Kolmilegränd 63

Villa
Skarpäng, Täby kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
7 995 000 kr
79 + 20 m²
4 rum
1 709 m² tomt

Vid återvändsgränd utan genomfartstrafik ligger denna charmiga och tillbyggda Västkuststuga på stor tomt med dubbla infarter och isolerat garage med förråsdel. Med en rymlig tomt på 1 709 kvm, finns här en eventuell möjlighet att avstycka och skapa ytterligare värde, minsta tomtstorlek enligt detaljplan per fastighet är 800 kvm. Avvikelser från tomtindelningsbestämmelsen kan inte göras i dagsläget. Så om nästa ägare vill upphäva tomtindelningen för att kunna stycka tomten så måste nästa ägare kontakta planavdelningen på Täby Kommun för att söka om ett positivt planbesked. Huset är äldre och omodernt med renoveringsbehov men är ett charmigt, mindre boende med en hemtrevlig känsla! Hallen är välkomnande med ett fönster intill ytterdörren som ger ett härligt ljusinsläpp. Funktionellt kök med matplats vid fönster, rymligt vardagsrum med stämningshöjande braskamin och utgång till altan och uteplats med tak. Tre sovrum varav ett mindre invid köket, klädkammare och badrum med dusch. Utifrån nås husets källare med tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, bastu och duschhörna, pumprum samt ett förrådsrum. Fiber indraget. Här bor du i lugnt villaområde med skog och bad runt knuten. Belyst motionsspår runt Mörtsjön, flera badstränder vid Rösjön med härliga promenadstråk mot Enebyberg och gångavstånd till Rösjö Centrum med Ica butik, Frisörsalong och populära Umama Sushi. Självklart så finns det även gott om bra förskolor och skolor i närheten och busshållplatser. Välkomna till en trevlig visning!

  • Premium
Rörmossevägen 8, Bergshamra, Norrtälje kommun
  • Lör 11 maj kl 11:30

Rörmossevägen 8

Villa
Bergshamra, Norrtälje kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
2 895 000 kr
76 m²
3 rum
645 m² tomt

Välkommen till ditt nya hem på Rörmossevägen 8! Här bor du i en charmig 1,5-plansvilla om ca 76 kvm med ett fantastiskt läge i ett lugnt och naturskönt område i Bergshamra. Huset är troligen från ca 1860-1870 och det finns fortfarande kvar äldre detaljer såsom trösklar, bakugn och vedspis. Tomten är mysig och har möjlighet till odling, lek och avkoppling. På baksidan finns en stor trädäckad uteplats där du kan njuta av kvällssolen. Morgonkaffet tas med fördel på den nedre balkongen på husets framsida. Från den övre hallen har du utgång till en balkong där du har en vid utsikt över hagmarkerna. Huset är välplanerat och har ett ljust och luftigt vardagsrum med braskamin som sprider värme och mysfaktor. Mysigt kök med matplats och utgång till den trädäckade uteplatsen. Badrummet är fräscht och har dusch. På övre plan finns två rymliga sovrum med bra förvaring. Huset är beläget i ett populärt och barnvänligt område i Bergshamra, nära skola, förskola, affärer och service. Här har du nära till naturen, sjöar, skogar och vandringsleder. Strax intill huset finns den fina hembygdsgården, Kvarngården, som sommartid erbjuder konstnärsutställningar och öppet café. Med bil tar det ca 15 minuter att köra till Norrtälje centrum, där du har ett stort utbud av shopping, restauranger, kultur och nöjen. Detta är ett hus som måste upplevas på plats! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Lugnetvägen 32, Bergshamra, Norrtälje kommun
  • Lör 11 maj kl 12:30

Lugnetvägen 32

Villa
Bergshamra, Norrtälje kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
2 595 000 kr
59 + 33 m²
3 rum
2 874 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus på Lugnetvägen 32 i Berghamra! Med en fantastisk utsikt över Bergshamraviken blir detta en plats där du kan njuta av naturens skönhet och lugn. Fastän stugan är i äldre skick, har den allt du behöver för en avkopplande vistelse. Här finns två sovrum för god nattsömn, ett praktiskt wc och ett duschrum för bekvämlighet. Vardagsrummet med öppen spis blir en mysig plats att samlas kring, och köket ger dig möjlighet att laga goda måltider. Med en storlek på 59 kvm erbjuder stugan tillräckligt med utrymme för avkoppling och rekreation. Den generösa tomten på 2874 kvm ger dig möjlighet att odla, leka eller bara njuta av den friska luften. Dessutom har du ett garage på 33 kvm för förvaring av verktyg, trädgårdsutrustning eller kanske en bil. Detta fritidshus är en pärla som väntar på att bli ditt andra hem. Kontakta oss för en visning och upptäck charmen och möjligheterna som detta lugna område har att erbjuda!

  • Plus
Fritzbergsvägen 174A, Bällstalund, Vallentuna kommun
Fritzbergsvägen 174A, Bällstalund, Vallentuna kommun, bild 2
Fritzbergsvägen 174A, Bällstalund, Vallentuna kommun, bild 3

Fritzbergsvägen 174A

Lägenhet
Bällstalund, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
2 195 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/2
3 983 kr/mån
43 900 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välplanerade tvåa belägen på Fritzbergsvägen 174A i Bällstalund. Med sina 50 kvadratmeter erbjuder denna bostad inte bara ett hemtrevligt och ljusfyllt vardagsrum med öppen planlösning mot köket, utan också en flexibel planlösning som tillgodoser olika behov. Det extra rummet ger dig möjligheten att skapa en mini 3:a med ett mindre sovrum, perfekt för den som önskar ett extra gästrum eller kontor. Alternativt kan du förvandla det till en rymlig klädkammare för den modeintresserade. Köket är modernt och inbjudande, där du kan njuta av matlagning och sociala tillställningar utan att missa något av det som händer i vardagsrummet. Från vardagsrummet öppnar sig dörrarna ut till en trevlig altan, där du kan ta del av lugna morgnar med en kopp kaffe eller avslappnade kvällar i goda vänners lag. Denna lägenhet är inte bara ett boende, det är en livsstil som erbjuder bekvämlighet och kvalitet. Missa inte chansen att göra denna pärla till ditt nya hem.

  • Premium
Räfsvägen 16, Sjökarby, Österåkers kommun
Räfsvägen 16, Sjökarby, Österåkers kommun, bild 2
Räfsvägen 16, Sjökarby, Österåkers kommun, bild 3

Räfsvägen 16

Villa
Sjökarby, Österåkers kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
3 995 000 kr
110 m²
6 rum
646 m² tomt

Drömmer du om boende i hjärtat av Sjökarby? Välkommen till Räfsvägen 16, en 1,5-plans villa som erbjuder mer än bara ett hem - det är en livsstil. Denna villa, full av potential, väntar på att du ska sätta din personliga prägel på den. Med 3-4 rymliga sovrum och 2 badrum, är detta hemmet perfekt för både den växande familjen och den som älskar att bjuda hem gäster. Utöver detta, erbjuder en praktisk carport skydd för din bil året om, medan ett generöst förråd ger gott om plats för förvaring. Beläget i det eftertraktade området Sjökarby, är du bara en kort promenad från såväl vackra naturområden som utmärkta kommunikationer. Oavsett om du är naturälskare eller pendlare, har du allt du behöver inom räckhåll. Räfsvägen 16 är inte bara en adress – det är början på ditt nya kapitel. Missa inte chansen att göra denna villa till ditt drömhem!

  • Premium
Ekbacksvägen 20, Garns Ekskogen, Vallentuna kommun
Ekbacksvägen 20, Garns Ekskogen, Vallentuna kommun, bild 2
Ekbacksvägen 20, Garns Ekskogen, Vallentuna kommun, bild 3

Ekbacksvägen 20

Villa
Garns Ekskogen, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
2 995 000 kr
65 m²
4 rum
2 360 m² tomt

Upptäck lugnet och charmen vid det arkitektritade huset på Ekbacksvägen 20, Garns-Ekskogen – ett naturnära hem som erbjuder en unik kombination av komfort och skönhet. Detta charmiga hus bjuder inte bara på en mysig bastustuga utan även en förtrollande sjöglimt och närhet till den idylliska Långsjön. Med tre välplanerade sovrum och ett generöst vardagsrum som badar i ljus från fönster i två väderstreck, är detta hemmet där familj och vänner samlas. Den öppna spisen blir en naturlig mittpunkt under kyliga kvällar, medan den soliga altanen i söderläge inbjuder till avkopplande stunder i solens värme. Njut av naturen med en kort promenad till den gemensamma badplatsen – en perfekt plats för sommarens alla dagar. Ekbacksvägen 20 är mer än bara ett hus; det är en plats där minnen skapas och livets små ögonblick kan uppskattas till fullo. Välkommen hem!

  • Premium
Södervägen 34, 4tr, Viggbygärdet / Viggbyholm, Täby kommun
  • Sön 12 maj kl 11:30

Södervägen 34, 4tr

Lägenhet
Viggbygärdet / Viggbyholm, Täby kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
2 195 000 kr
47 m²
1 rum
vån 4/6
3 225 kr/mån
46 702 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på Södervägen 34! Drömmer du om ett hem som kombinerar stil och funktion? Då är denna ljusa och välplanerade 1,5:a på fjärde våningen i Brf Viggbygärdet i Täby det perfekta valet för dig. Med en fransk balkong som bjuder på en härlig utsikt och ett mindre sovrum som utstrålar mysighet, är detta en bostad som genast känns som hemma. Denna stilrena och fräscha lägenhet gör att du kan flytta in utan att behöva tänka på renoveringar på flera år. Och med ett stambyte planerat till oktober 2025, kan du vara säker på att ditt nya hem kommer att vara i toppskick för framtiden. Dessutom finns en garageplats som går att överta om man så önskar. Förvaring är ingen fråga tack vare en rymlig klädkammare som ger gott om plats för alla dina saker. Belägen i det eftertraktade området Täby, är du bara en kort promenad från lokala bekvämligheter, grönområden och utmärkta transportförbindelser. Missa inte chansen att göra denna pärla till ditt nya hem. Kontakta oss idag för att boka en visning! Brf Viggbygärdet – där livet blir lite bättre och enklare.

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 10