Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sävsjö

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sävsjö

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Pumparevägen 8, Tällevad, Sävsjö kommun

Pumparevägen 8

Lägenhet
Tällevad, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sävsjö
1 100 000 kr
101 m²
4 rum
vån 1/1
5 200 kr/mån
10 891 kr/m²

Välkommen till Pumparevägen ( och denna fina bostadsrätt med villakänsla! Bostaden uppfördes 2017 och är i genomgående toppskick. Föreningen har planer på att omvandla bostadsrätterna till äganderätter. För mer information hör av till er ansvarig fastighetsmäklare. Du välkomnas in i hallen som har plats för en stor garderob. Vidare in finns det smakfulla köket med vit inredning och vitvaror från Miele. Köket ligger i social öppen lösning med vardagsrummet, perfekt för umgänge med vänner och familj. Genomgående mörkt kvalitetsgolv. Stor fin altan med sol! Fin ugn för Napolitansk pizza! Här erbjuds också tre bra sovrum, badrum och tvättstuga. Asfalterad uppfart som leder fram till carport/förråd.

Hylte Carlsgården 1, Hylte, Nässjö kommun

Hylte Carlsgården 1

Gård/Skog
Hylte, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sävsjö
3 400 000 kr
145 + 8 m²
6 rum
5 ha tomt

Välkommen till Hylte Carlsgården 1 i Sävsjö – en underbar hästgård i hjärtat av småländsk natur. Denna hästgård har ett lugnt och vackert läge, cirka 14 km från Sävsjö och 35 km från Nässjö. Här omges du av den avkopplande småländska landsbygden, perfekt för den som längtar efter en fridfull tillvaro med möjlighet till hästhållning på hemmaplan. Bostadshuset har historia ändå från 1850 och är tillbyggt år 2000. Ett gammalt hus i ny skrud och med moderna bekvämligheter! Det finns gott om umgängesytor på entréplanet och tre rymliga rum på övervåningen. Uterummet med klinkergolv är perfekt för de stora sammankomsterna oavsett årstid. Eldstäder finns och är ett såväl värmande som trivsamt komplement. För dina gäster eller som en kreativ ateljé finns en gäststuga. Det är det perfekta stället för gäster att känna sig hemma eller för dig att låta din kreativitet flöda. Stallbyggnaden har tre större boxar för hästar och ytterligare två boxar för ponnyer. Det finns även litet kök och en sadelkammare. Det för förberett för spolspilta. På gården finns även en byggnad för hönsen med tillhörande takbeklädd hönsgård. I byggnaden finns också en bastu och det är även förberett för dusch. Fem hektar mark utgör perfekta hagar för dina hästar. Dessutom finns det en ridbana i en av hagarna. Hylte Carlsgården 1 är en dröm för den som vill bo avkopplande på landsbygden med möjlighet till djurhållning med massor utav möjligheter. Kontakta oss för mer information och välkommen att boka dig på visning.

Femtinge Rogstad 1, null, Sävsjö kommun

Femtinge Rogstad 1

Villa
Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sävsjö
4 800 000 kr
250 + 90 m²
6 rum
6 887 m² tomt

Femtinge Rogstad 1 är en idyllisk fastighet som ligger mellan Sävsjö och Bringetofta, invid den fridfulla byn Femtinge. Denna fastighet erbjuder en harmonisk lantlig atmosfär och utgör en unik möjlighet för den som är intresserad av att driva en hundverksamhet med passion och engagemang. Bostadsbyggnaden är rymlig och välutrustad, med ett entréplan som innehåller kök, matplats, vardagsrum med matsal, sovrum och ett badrum. Huset har en tillbyggnad med ett allrum som är avdelat för hundarna att gå in och ut. Länken mellan byggnaderna nyttjas som praktiskt grovkök. På övre plan finns flera sovrum och över tillbyggnaden finns ett stort rum som kan anpassas efter dina önskemål. Här finns obegränsade möjligheter att skapa ett personligt utrymme som passar din livsstil. Denna fastighet inkluderar också en särskild byggnad där det idag bedrivs hundpensionat. Här har du möjlighet att ta emot upp till 60 hundar. Verksamheten har ett välrenommerat rykte med hög beläggning året runt, vilket ger en stabil grund för din fortsatta utveckling. På entréplanet finns fem hundrum med varierande antal boxar för att möta olika behov. Tvättstuga, förråd och kontor finns också tillgängliga för smidig verksamhetsdrift. Övre planet är anpassat för konferensmöjlighet med flera sovrum för övernattningsmöjligheter, dusch och wc. Utomhusmiljön vid pensionatet är omsorgsfullt utformad och inkluderar många uteboxar och tre rymliga rasthagar, vardera om cirka 300 kvadratmeter. Allt är välplanerat och välutrustat med god tillgänglighet och möjlighet att anpassa för hundarnas behov. Denna fastighet är den perfekta kombinationen av lantligt boende och möjligheten att driva en givande verksamhet hemifrån. Här kan du följa din passion för hundar samtidigt som du njuter av en avkopplande och naturskön livsstil. För alla dina vardagliga behov finns närheten till Sävsjö med sina butiker, vårdcentral och övriga service.

  • Plus
Sylvas väg 10, Kistegårdsområdet, Sävsjö kommun

Sylvas väg 10

Villa
Kistegårdsområdet, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sävsjö
1 440 000 kr
112 + 70 m²
5 rum
599 m² tomt

Välkommen till Sylvas väg 10 och detta trevliga hus, längst in på återvändsgata. På entréplanet finner du två generösa sovrum, perfekta för en familj eller som gästrum för besökande vänner och släktingar. Badrummet och köket har nyligen genomgått en renovering i smakfull stil. Vardagsrummet ger en inbjudande atmosfär med öppen planlösning mot köket. På övre planet finns ett ytterligare sovrum, perfekt som en privat oas eller som ett hemmakontor, ett mindre allrum samt en toalett. I källaren finns gillestugan med braskamin, tvättstuga med både bastu och dusch samt flera bra förrådsutrymmen. I huset är fjärrvärme installerat samt nya fönster från 2016 vilket ger en effektiv energiförsörjning. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Fageräng 6, Stockaryd, Sävsjö kommun

Fageräng 6

Tomt
Stockaryd, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sävsjö
695 000 kr
4 489 m² tomt

I Fageräng, med ca 150 m till vattenspegel, finns möjlighet att uppföra ett drömhus på naturskönt läge. Tomten är på dryga 4 400 kvm och erbjuder bra med yta för både hus och trädgård. Med den slingrande grusvägen och vackra omgivningarna känns det som att vistas i en målning - vem skulle inte vilja bo här? Sannerligen en oas med ett idylliskt namn, Fageräng, med vacker bebyggelse och med grannar på bekvämt avstånd. Omgivet av Smålands sköna natur bor du här med närhet till såväl Stockaryd och Rörvik med sina sjöar Allgunnen, Hillen och Sörsjön. Badmöjlighet finns i Sörsjön 1 km bort och det är ca 3 km till Norrsjön med Västerkvarnbadet. Från Fageräng har du 2,5 mil in till Sävsjö, drygt 6 mil till Jönköping och ca 5 mil till Växjö. . Förhandsbesked på byggnation av enbostadshus finns från april 2023, bygglov ska sökas inom 2 år på gällande besked. Fastigheten är belägen utanför detaljplanerat område.

Göransgatan 3, Vrigstad, Sävsjö kommun

Göransgatan 3

Villa
Vrigstad, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sävsjö
2 350 000 kr
184 + 12 m²
6 rum
1 806 m² tomt

Välkommen till Göransgatan 3! Välplanerad och trivsam familjevilla belägen i bra område i Vrigstad. På entréplan finns en praktisk hall med gott om plats för ytterkläder, två sovrum, ett allrum, förråd/groventré, badrum med badkar samt tvättstuga med klädkammare. På övervåning finner man ett stort härligt sällskapsrum i vinkel med kakelugn och utgång till generös altan som sträcker sig ända till baksidan. Kök med matplats och utgång till altan. Två sovrum varav ett större samt ett badrum. Huset är byggt på en tomt om 1 806 kvm med lugnt läge mot skogen! Varmt välkommen på visning!

Högaholmsgatan 4, Spången, Sävsjö kommun

Högaholmsgatan 4

Villa
Spången, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sävsjö
995 000 kr
100 + 40 m²
4 rum
781 m² tomt

Nu finns möjligheten att bli ägare av detta fina hus. Charmigt rött hus med vita knutar som är i fint skick och har en mycket trivsam trädgård. På entréplan finns det ett stort vardagsrum/matsal, kök, hall och ett badrum. På övre plan finns två sovrum, en toalett och ett kontor/sovrum. I trädgården finns ett litet växthus och en förrådsbyggnad där det finns bra utrymme för extra förvaring. Här kommer du trivas bra! Varmt välkommen på visning!

Mossgatan 5, Ljungaområdet, Sävsjö kommun

Mossgatan 5

Villa
Ljungaområdet, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sävsjö
2 375 000 kr
126 + 94 m²
5 rum
949 m² tomt

KONTAKTA MÄKLARE FÖR VISNING. Här erbjuds ett inbjudande och rymligt hus på ett läge som är såväl centrumnära som lugnt. På Mossgatan 5 kan även den som har ett högt krav på sitt boende känna sig nöjd och tillfreds. Huset är i två plan och har fyra sovrum, ett vinterisolerat uterum utöver det vanliga och ett garage som inte går av för hackor. Huset har under åren skötts med varsam hand och huset har renoverats med exklusiva materialval. Belysningen runt om huset är planerad in i minsta detalj och är otroligt stämningsfull kvällstid. Utöver infarten vid garaget erbjuds en stor stenlagd yta som parkeringsmöjlighet. Entrén har garderober och plats för lättare möblemang. På detta våningsplan finns tre sovrum, wc, en matkällare, tvättstuga med dusch och verkstad, med det lyxiga, helkaklade garaget innanför. Övre plan står för de sociala ytorna med ett trivsamt vitt Tibrokök, som är delvis öppet mot ett luftigt och ljust vardagsrum. Härifrån tar du dig ut till uterummet som du nyttjar året runt! Fantastiskt ljusinsläpp och stora ytor - plus att du får såväl värmen som stämningen från en kamin! Här på övervåningen finns också ett stort sovrum, ett badrum med badkar och en praktiskt kontorshörna. Även utvändigt finns det mycket att tycka om med denna bostad. Förutom det fantastiska uterummet och den soliga och insynsskyddade terrassen, med sol hela dagen, finns en alldeles förträfflig carport. Till huset hör ett exklusivt dubbelgarage med kaklade väggar, betongplatta med golvvärme och gjutet valv med plats för flera bilar. På trädgården finns en friggebod om 15 kvm där halva är isolerad med indragen el och ett element. Har du tur växer smultronen så det knakar sommartid. Här erbjuds ett av Ljungaområdets bästa lägen. En kort promenad från huset når du torget med caféer och butiker. Förskola har du ett stenkast bort och runt hörnet Folktandvården och Vårdcentral. På ca tjugo minuter kan du promenera bort till Sävsjö Badhus och närheten till slalombacken är ett stort plus vintertid. På fem minuter går du till Sävsjö Resecentrum med täta avgångar med buss till Vetlanda och Värnamo och tåg till Jönköping, Växjö, Stockholm och Malmö. Här finns allt och lite till för dig som vill ha ett boende utöver det vanliga på ett centralt läge. Välkommen!

  • Plus
Solvik, null, Sävsjö kommun

Solvik

Tomt
Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sävsjö
Pris saknas
1 200 m² tomt

Nu har du chansen att skapa ditt egna drömboende cirka 200 meter från Vallsjön med fantastik läge! Med en kort promenad ner till sjön så har du även tillgång till både en härlig strand och badplats. Här kommer husföretaget Fransson och Nordh att stycka av och sälja tomter och tillsammans med dig utforma och bygga ditt egna drömboende. Du som köpare har vid ett tidigt skede möjlighet att själv påverka storlek och utformning av din tomt oavsett om det är ett permanentboende eller sommarparadis. Priset per kvadratmeter är 275 kr och köparen bekostar själv anslutning av kommunalt vatten och avlopp, el och fiber om så önskas. När storleken är bestämd efter dina önskemål så skrivs ett tomtavtal + entreprenadavtal mellan dig och Fransson och Nordh och därefter skickas en avstyckning till Lantmäteriet in (avstyckningen ingår i tomtpriset). Under tiden avstyckningen pågår jobbar du tillsammans med Fransson och Nordh för att ta fram just ditt drömhus. När avstyckningen är klar kommer spaden sättas i marken och bygget är igång. Välkommen att åka ut själv för att titta på tomterna samt kontakta mäklaren för mer information.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 9