P.O. Fastighetsbyrå AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
13 500 000 kr
121 m²
4 rum
vån 59/73
6 087 kr/mån
111 570 kr/m²

Förstklassig nyproduktion i Karlatornet, våning 59, med milsvid utsikt På våning 59 i exklusiva Karlatornet finner du denna nybyggda hörnlägenhet av högsta kvalitet. Här har minsta detalj valts med omsorg och fokus har lagts på att skapa en genomgående hög levnadsstandard med bland annat köksutrustning från Gaggenau och badrumsinredning av vacker granitkeramik. Lägenheten erbjuder inte bara fyra rum och kök i en behaglig och välbalanserad planlösning, utan även ett master bedroom med walk-through-closet och en-suite badrum, en bastu med spakänsla och en oslagbar balkong med milsvid utsikt över den oändliga horisonten. Från samtliga fönster kan du njuta av en hänförande utsikt över hamninloppet och Göteborgs skyline med välkända landmärken i blickfånget. Karlatornet är med sina 73 våningar och 246 meter Nordens högsta byggnadsverk. Centralt beläget precis vid älven på Lindholmen i Göteborg, i den nya framväxande stadsdelen Karlastaden. Här väntar ett liv högt över och långt bortom det vanliga, med en enastående utsikt över staden och med tillgång till en lång rad bekvämligheter. I månadsavgiften ingår värme, tillgång till gym i Clarion Hotel Karlatornet (våning 2), medlemskap i bilpool, utvändig fönstertvätt, tillgång till concierge, takterrass och gemensamma faciliteter. Hotelltjänster, room service och spa mot tillkommande kostnad.

  • Hiss
Fortgatan 10, Långedrag, Göteborgs kommun

Fortgatan 10

Villa
Långedrag, Göteborgs kommun
24 500 000 kr
200 + 95 m²
1 421,1 m² tomt

Villa Tallbacken - Pietetsfullt renoverad liebhabervilla med havsutsikt. Ståtlig och topprenoverad villa i New England stil med pooldäck i ett av Göteborgs mest eftertraktade villaområden. Beläget på en höjd skapas här en privat oas med en förstklassig utemiljö och stora ytor för representation såväl inne som ute. Den kuperade trädgården, utformad av Öarnas Trädgårdsplanering, ramas in av ett vackert smidesstaket och en ljuvlig grönska som skyddar det stora pooldäcket från direkt insyn. Utöver en saltvattenpool finns här även en gjuten utedusch, pergola samt utekök med inbyggd gasolgrill och Parma pizzaugn. Belysning och högtalare sätter önskad stämning såväl dagtid som under festliga kvällar. Med omsorg för villans historiska byggnadskaraktär har påkostade renoveringar utförts även interiört för att skapa en högkvalitativ livsstil. Inget har lämnats åt slumpen, och hela hemmet erbjuder en perfekt balans av modern bekvämlighet och charmfull fyrtiotalsanda. Kök och badrum är kompletta med stilig inredning och utrustning utöver det vanliga. Den lyxiga tillvaron fulländas av ett sparum med en exklusiv bastu. Hjärtligt välkommen till denna förträffliga fastighet som bör upplevas på plats!

  • Plus
Strandängen 7, Särö, Kungsbacka kommun

Strandängen 7

Villa
Särö, Kungsbacka kommun
30 000 000 kr
258 + 258 m²
8 rum
8 749 m² tomt

Högklassig villa med strandtomt, hänförande havsutsikt och vattenrätt Enastående strandfastighet om 8.749 kvm, med ett elegant hus på totalt 516 kvm. Denna oas bjuder på en magisk havsutsikt från såväl huset som den vidsträckta trädgården, och läget är högst privat för optimal avskildhet. Villan har en harmonisk planlösning som ger gott om utrymme för både familj och vänner, där flera rofyllda sovrum balanseras väl mot stora sällskapsrum med en slående havsutsikt. Umgängesytorna förlängs av en förstklassig uteplats som erbjuder en tempererad pool, utomhusdusch och B&O-ljudsystem, perfekt för lediga sommardagar och festliga kvällar. Trädgården är minst lika imponerande med helikopterplatta, boulebana och generösa ytor vid havsbandet, idealiska för brännboll, fotboll eller midsommarfestligheter. Stora delar består av en vacker naturtomt som smälter samman med havslandskapet och gör denna fastighet helt unik. Ett paradis som måste upplevas på plats!

  • Plus
Knarrholmen, Knarrholmen, Göteborgs kommun

Knarrholmen

Lägenhet
Knarrholmen, Göteborgs kommun
3 900 000 kr
34 + 20 m²
1 rum
743 kr/mån
114 706 kr/m²

En oas i skärgården för familj och vänner. Studio lägenhet med en totalyta på 54kvm och stilig design samt hög kvalitet på all inredning. På Knarrholmen finns det nöjen och aktiviteter för alla åldrar. Här kan man avnjuta skärgården med god mat och dryck på Restaurang Knarrholmen. Här kan man hyra bastu, padel, volleyboll planen eller en stund med lek för barnen vid den mysiga lekplatsen. Gott om bad samt solplatser för hela familjen. Båtplats går att hyra samt det går skärgårdsbåtar från Saltholmen.

  • Uteplats
Askims silverkälla 9, Hovås, Göteborgs kommun

Askims silverkälla 9

Tomt
Hovås, Göteborgs kommun
4 890 000 kr
1 112,6 m² tomt

Tomt som gränsar mot grönområde med färdigt bygglov för en stilig villa som är skapad av Inobi. Huset som är uppritat och presenteras på bilderna har en spännande arkitektur med ytor för familj samt vänner. Färdigt bygglov för byggstart.

Visar alla 5