Nybyggnadsprojekt
Östermalm - Svea Serenad, Östermalm

Östermalm, Stockholm, Stockholms kommun

Tänk att bo i en våning med materialval av absolut högsta kvalitet. Där varje yta är väl tilltagen och planerad för ett socialt liv med vänner och familj. Tänk att ha tillgång till tre hotellrum för de som vill stanna över natten, nå garageplatsen från hissen, eller att slippa vänta på paket och leveranser. Tänk att komma hem till nystrukna kläder direkt från kemtvätten eller vattnade blommor efter utlandssemestern. Att få hjälp med affärsmöten och bokningar på bra restauranger, eller hemmajobba i din 600 kvm bemannade lounge. Lyxen att ha hiss ner till garaget och gymmet i föreningen.

Runt Kungliga Musikhögskolan, precis bredvid Östermalms IP och Lill-Jansskogen bygger vi Svea Serenad. Här är det gångavstånd till rekreation och fritidsaktiviteter som tennis och löpning på banorna runt idrottsplatsen. I direkt anslutning till våra hus finns en charmig kvarterskrog och en kortare promenad tar dig till Nybrogatan och hjärtat av Östermalm. Tunnelbanestationen Stadion ligger ett par minuter bort.

I Sveakvarteren har vi planerat våra bostäder omsorgsfullt med tidlös design och långsiktigt hållbara materialval av hög kvalité. Inflyttning sker from vintern 2019. Kontakta våra mäklare för privat visning!

Läs mer om projektet hos Veidekke Bostad AB, Region Mälardalen

47 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Veidekke Bostad AB, Region Mälardalen

Björn Strömberg

Telefon: 073-331 01 05
E-post: [email protected]

Veidekke Bostad AB, Region Mälardalen

Telefon: 08-6359464
E-post: Veidekke Bostad AB, Region Mälardalen <[email protected]>

Guider & Tips