Nybyggnadsprojekt
Villor i Nordanå

Nordanå, Staffanstorps kommun

Alla 10 hus kommer att vara likadana. Storleken som är ca 139 kvm fördelar sig på vardagsrum kök och badrum på nedervåningen och 3 sovrum, allrum och badrum på ovanvåningen. Huset präglas av ljus och rymd. Takfönster och öppning vid trappan skapar en luftig och ljus entré och kapprummet nås både från huvudentrén och klädvården med groventré. Mot gatan ligger köket med plats för större matbord. Det rymliga vardagsrummet mot baksidan har fönster och utgång mot framtida uteplatsen och trädgård. På den privata övervåningen ligger två mindre sovrum, ett större sovrum med egen klädkammare och i anslutning till allrummet finns badrum med dusch.

I natursköna Nordanå skapar Trivselhus och Movehome en attraktiv och hållbar boendemiljö. I området har det byggts ca 50 hus (vissa hus är under produktion) där det flyttat in barnfamiljer, par och de som vill njuta av ett lättskött boende. Här bor man helt enkelt lugnt och avskilt med gula rapsfält runt husknuten, endast cirka 11 km från Malmö centrum.

Njut i fridfull natur med trevliga motionsspår och direkt närhet till förskola. Med cykel tar det cirka 10 minuter till Stora Bernstorp med sitt stora serviceutbud.

Ett modernt boende i lantlig miljö.

Läs mer om projektet hos Bjurfors Nyproduktion

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Bjurfors Nyproduktion

Mikael Green

Telefon: 0708-353480
E-post: [email protected]

Bjurfors Nyproduktion

Telefon: 040-608 30 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips