Nybyggnadsprojekt
Åkersberga Centralt - Brf Fiolen

Åkersberga Centralt, Åkersberga, Österåkers kommun

Försäljning av etapp ett pågår - kontakta oss för att boka en lägenhet!

Med centralt läge i Åkersberga, men ändå bland skogsdungar och grönska, bygger PEAB 75 st ljusa och moderna bostadsrätter. Storlekarna varierar mellan 1-4 rok om 35-81 kvm.

Åkersberga centrum med all tänkbar service finns på gångavstånd, liksom skolor, förskolor och vårdcentral. Österåker är en av länets mest uppskattade skärgårdskommuner, och här har du alltid nära till friluftsliv, oavsett om du är intresserad av golf, hästsport eller båtliv.

Hur går försäljningen till?
Vid säljpremiären kan du som vill köpa en lägenhet i Brf Fiolen göra en bokningsanmälan via ett formulär på vår hemsida. Formuläret är öppet under en begränsad tid och när det stängts sammanställer vi en turordningslista utifrån det datum då vi tog emot din ursprungliga intresseanmälan till projektet. Därefter kontaktar mäklaren alla som gjort en bokningsanmälan enligt denna turordning. Du som inte gjort en intresseanmälan till projektet innan säljpremiären har fortfarande möjlighet att fylla i bokningsanmälan och köpa en bostad. Eventuellt kvarvarande bostäder säljs utifrån principen först till kvarn.

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Åkersberga

9 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Åkersberga

Joakim Torkelsson

Telefon: 073-354 00 09
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Åkersberga

Telefon: 08-540 666 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips