Nybyggnadsprojekt
Björkhagen - Posses väg

Björkhagen, Nyköpings kommun

Vid Sjösaviken ligger Björkhagen som är ett trevligt och växande område. Brf Björken omfattar 20 st bostadsrättsradhus med fyra till fem rok.

Med naturnära och påkostade materialval kommer detta boende att upplevas utöver det vanliga och i fin harmoni med omgivningen. Samtliga badrum i lägenheterna kommer att vara helkaklade. Varje lägenhet kommer att få ett säkerhetslarm installerat från Sensor Alarm som bekostas av utvecklaren de två första åren. Med ett nytt solcellssystem som tak kommer driftskostnaderna för bostadsrättföreningen hållas låga. I varje lägenhet kommer det även att installeras ett SPARsystem som återanvänder vattnet och håller nere förbrukningen med upp till 80%.

Björkhagen är ett lugnt och fint område som har ett förstklassigt läge - någon kilometer till E4an, 5 km till Nyköping centrum och ytterligare ett par till Skavsta flygplats.

Området gränsar till populära Malmbryggshagen och har under de senaste åren byggts upp med nya villor och radhus i olika uppföranden men med en sammanhängande stil och är nu ett fint och barnvänligt område. Här har man grönområden inpå knuten och utsikt över Sjösaviken, vackra promenadstråk, belyst motionsspår vid Ekensberg samt närhet till Nyköpings Arenor Rosvalla. I närområdet finns även Malmbryggshagens förskola. Grundskola F-6 finns i närliggande områdena Bryngelstorp, Stenkulla, Sjösa och Rosenkälla. Ca 2,5 mil bort ligger Stendörrens naturreservat. Nyköpings högstadieskolor finns inom cykelavstånd. I närheten finns vårdcentral, tandläkare och ett mindre utbud av butiker bl.a. livsmedelsbutik med postombud, pizzeria, restaurang och bageri.

Ett boende med fokus på hållbarhet och säkerhet!

20 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

Johanna Boman

Telefon: +46736440904
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

Telefon: 0155-20 95 80
E-post: [email protected]

Guider & Tips