Nybyggnadsprojekt
Bollmora Backe / Atlas

Stockholm, Tyresö kommun

Välkomna till nya urbana bostäder med livet nära!

-Juridisk person tillåtet
-Hiss finns
-Parkeringsgarage
-närhet till centrum och goda kommunikationer
-Kvadratsmarta och genomtänkta lösningar

Här flyttar du in i välplanerade och kvadratsmarta bostäder med väl tilltagna bostadsgårdar.

Almandinens fyra lamellhus byggs i två par, med varsin grön gård mellan sig. Här har tomtens nivåskillnader ställt krav på arkitekten att tänka till. Resultatet är en smart lösning som utnyttjar den befintliga markens nivåer effektivt, med ett större garage i botten och själva bostadslängorna med sina nedsänkta gårdar ovanpå. En fördel med det stora garaget är att det minskar onödig ytparkering i området, som i stället därför kan fyllas med grönska och socialt liv.

I utformningen av Almandinen har arkitekten valt att jobba dels med tegel, dels med ett shingelliknande material som skapar en sömlös övergång mellan tak och fasad.

Storlek på lägenheterna är 1.or, 2:or och 3:or, några har även exklusiva loft. Alla lägenheter kommer att ha balkong, franskbalkong eller uteplats. Hiss kommer finnas i alla huskroppar.

Det går att köpa lägenheter som juridisk person i Almandinen vilket betyder att exempelvis företag kan ordna bostad åt anställda.

När nya bostäder nu är på väg att växa fram i centrala Tyresö, så sker det i en av Stockholms mest omtyckta förorter. Tyresö ligger vid kusten, ungefär en och en halv mil sydost om Stockholms innerstad. I den lilla skärgårdskommunen lever du både intill naturen och med närhet till citylivet.

Tyresö är en av landets minsta kommuner. Att den är så populär beror inte bara på närheten till stad, skogar och hav utan också på att det är en plats som lever. Här hittar du både en rik historia och en kommun i stark utveckling.

Från Almandien har du inte bara närhet och kommunikationen till Stockholm utan också till Tyresö centrum ca 850 m, 1,8 km till golfbanan, 2,5 km till närmaste bad och 3,5 km till havet.

Välkommen till en plats som lever!

För mer info kan ni även gå in och kolla projektet på SPG’s hemsida:
www.atlasityreso.se

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tyresö

Isabelle Björkstrand

Telefon: 0700-67 88 19
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tyresö

Telefon: 08-128 60 240
E-post: [email protected]

Guider & Tips