Nybyggnadsprojekt
Brf Bergslussen

Berg, Linköpings kommun

I charmiga Berg planerar vi för 36 st nya bostadsrätter med ett fantastiskt naturskönt läge intill den översta slussen i Berg.

Här bor du ett stenkast från Göta Kanal i en idyllisk miljö med caféer och restauranger. Dessutom finns badplats i sjön Roxen på bekvämt gångavstånd. Här finner du välplanerade bostäder med moderna kök och badrum. Alla lägenheter har egen tvättmaskin, torktumlare och uteplats eller balkong. Några lägenheter har dessutom två balkonger. Här finns lägenheter i varierade storlekar, välj mellan 2-5 RoK om 55-127 kvm. I föreningen finns även en gemensam övernattningslägenhet för dina gäster och en gemensam lokal för möten och kalas.

Bergs Slussar är Göta Kanals största sevärdhet och turistmål och alldeles intill finns även Vreta Klosters kyrka och klosterruin. Från våra nya bostäder är det endast ca tre km till Ljungsbro med butiker och service och ca en mil till centrala Linköping. Busshållsplatsen finns precis utanför husen.

Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har själv möjlighet att sätta din personliga stil på boendet. Dessutom säljs lägenheterna till fast pris. Välkomna att kontakta oss för mer information!

17 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping

Charlotte Hägg Nilsson

Telefon: 0703-45 15 15
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping

Telefon: 013-24 40 30
E-post: [email protected]

Guider & Tips