Nybyggnadsprojekt
BRF Elverkshuset 3 - Järla östra skolväg 23

BRF Elverkshuset 3, Stockholm, Nacka kommun

Koppla upp eller av! Mot torgets sorl eller den mot lugnare sidan mot stadshuset – här finns allt du behöver på smarta kvadrat. Förutom en funktionsmaxad yta av din bostad finns det tillgång till en massa andra bra saker som en ger en extra guldkant på ditt boende. Marknadens snabbaste bredband, bilpool, cykelpool och cykelverkstad till exempel. Och takterrassen på 10:e våningen såklart!

Fram till och med midsommar får du som tecknar bokningsavtal i Elverket halva kontantinsatsen betald! Först till kvarn gäller, så var snabb att intresseanmäla dig på SSM´s hemsida för den lägenhet som du är intresserad av att boka. Kontakta mäklare för att boka tid för avtalsskrivning. Mer information finns på plats i vårt showroom på Järla östra skolväg 23!

För lägenheterna i BRF Elverkshuset 3 tecknas bokningsavtal. När bokningsavtal tecknas betalar du en bokningsavgift på 25 000 SEK inom en vecka. Om du skulle ångra köpet betalas 19 000 SEK av bokningsavgiften tillbaka, och 6 000 SEK behålls av SSM som administrationskostnad. När det senare är dags att teckna förhandsavtal måste lånelöfte uppvisas, så det är bra att kontakta sin bank och stämma av finansieringen redan nu.

Tre i ett! Oavsett bostadsdröm - här finns det något för alla. Elverkets östra del binder samman kvarteret mellan torget och den nya gångvägen mot Nacka Forum. Den breda trappan på Nya gatan alldeles utanför leder upp mot den nya stadshusparken och kommande bussterminal och tunnelbana. Tre sammanhängande huskroppar med varierad arkitektur, spännande fasadmaterial i olika färger, takterrass och gröna sedumtak. De olika husen hänger ihop men innebär samtidigt en mängd möjligheter i både storlek och utformning och flera av projektets unika lägenheter hittar du här. En tvåa med uteplats på taket eller en trea med terrass på 9:e våningen? Men först ut är husets prisvärda ettor belägna i det mellersta huset. Välj med balkong mot innergården, uteplats eller fransk balkong.

Här kan du njuta av att ha vattnet så nära, men även smidigt ta dig in till city för allt vad staden har att erbjuda. Korsa torget för att ta bussen in till Slussen. Järla station är endast ytterligare 400 meter bort där Saltsjöbanan tar dig in till slussen. Upp för trappan mot andra hållet, på samma korta avstånd, byggs Nackas tunnelbanestation. Med uppgång vid Nacka Forum planeras en resa till Kungsträdgården med blåa linjen att ta ca 10 minuter. Bra kommunikationer i alla väderstreck helt enkelt. Men det mesta har du också i din närhet – närmsta restaurang hittar du en hisstur bort!

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Nacka

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Nacka

Ina Olehed

Telefon: +46708103804
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Nacka

Telefon: 08-716 17 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips