Nybyggnadsprojekt
Brf Fabrikören

Jönköping, Jönköpings kommun

Bostadsrätter i nya Munksjöstaden!
I det nya bostadsområdet Munksjöstaden bygger nu Riksbyggen43 ljusa och öppna lägenheter. Här ligger lägenheterna mitt i händelsernas centrum, med restauranger, caféer och service precis utanför dörren. Och med en längre promenad eller kortare cykeltur tar du dig smidigt till Jönköpings city. Beräknad inflyttning mars 2021.

Ett historiskt kvarter
På området där det nya kvarteret Munksjöstaden byggs grundades Munksjö Pappersbruk år 1862. Bruket utgör en viktig och intressant del av svensk industrihistoria. Som en hyllning till pappersbruket och människorna som en gång verkade i området fylls området nu med nytt liv. Det gamla historiska kvarteret ger den nya Munksjöstaden en alldeles egen karaktär.

2–4 ljusa rum och kök
Lägenheterna är yteffektiva och optimerade utifrån vardagen med en öppen planlösning och ett naturligt flöde mellan kök, matplats och vardagsrum. I Brf Fabrikören har alla lägenheter uteplats eller balkong.

Bo ett stenkast från Munksjön
Brf Fabrikören kommer rymma 43 ljusa, moderna lägenheter i olika storlekar. Arbetet är i full gång och nu uppförs huset i anslutning till rondellen där Torpagatan och Barnarpsgatan möts.

Längs byggnadens ena sida sträcker sig Barnarpsgatan och ner mot Munksjön kan du blicka ut över den helt nya stadsdelen med bostäder, butiker, restauranger, vårdcentral, grönområden och historiska byggnader. Bilen kan du parkera under mark i ett nytt garage. Smidigt, tillgängligt och centralt på alla sätt. I Brf Fabrikören kommer det även att finnas en centralt placerad samlingslokal på markplan för föreningens gemensamma aktiviteter eller för dig om du vill ha en större privat tillställning. För dina långväga gäster finns det även en övernattningslägenhet där nära och kära kan bo under besöket.

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Jönköping

Rebecka Emanuelsson

Telefon: 0733191669
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Jönköping

Telefon: 036-34 48 80
E-post: [email protected]

Guider & Tips