Nybyggnadsprojekt
Brf Fjällvägen

Sjömarken, Borås kommun

Från att Sjömarken ursprungligen varit bebyggd med i huvudsak sommarstugor, har orten utvecklats till ett villaområde med många barnfamiljer. I Sjömarken finns bland annat pizzeria, en mängd företag, kiosk, postombud m.m. Tätorten har en låg- och mellanstadieskola, medan högstadieelever hänvisas till Sandared som ligger 5 minuter bort. Här finns goda möjligheter till motion och friluftsliv, bland annat elljusspår vid idrottsgården. Gillar du fiske och båtliv ligger Viaredssjön och dess fantastiska badstrand endast 2 minuter gångavstånd från huset.

Härifrån har du jättebra bussförbindelse med Borås centrum och linje 5 passerar genom Sjömarken 4 gånger / timma dagtid. Med hjälp av R40, som ligger 3 minuter från Sjömarken med bil, tar du dig snabbt in till Borås. Med tanke på det smidiga läget tar du dig snabbt och lätt ner till Göteborg också. Ett perfekt läge för den som pendlar till jobbet med andra ord!

I hjärtat av Sjömarken planerar nu HusArvid att uppföra ett bostadshus innehållande 14 st bostadsrätter i varierande former och storlekar.
Välkommen till Brf Fjällvägen!

Läs mer om projektet hos SkandiaMäklarna Borås

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos SkandiaMäklarna Borås

Magnus Mattiasson

Telefon: 033-430 33 11
E-post: [email protected]

SkandiaMäklarna Borås

Telefon: 033-430 33 10
E-post: [email protected]

Guider & Tips