Nybyggnadsprojekt
Brf Lindholmsvarvet - Göteborg

Brf Lindholmsvarvet, Göteborg, Göteborgs kommun

-Originell arkitektur med gedigna material-
Omgiven av internationell puls och expansiva planer planerar vi för tre karaktäristiska bostadshus med lutande fasader, där vattnet är ständigt närvarande. De två nya husen får ljusa, mönstrade fasader som påminner om bohusgranit med glimrande kvarts. Men det som är mest karaktäristiskt för arkitekturen är fasaderna mot gården som har en lutning på 5°. Detta gör att gården öppnas upp, men framförallt att lägenheterna får generöst ljusinsläpp och spännande vinklar. Som en ytterligare markering att detta inte är vilket bostadshus som helst, möts du av en gemensam lounge i entréplan. Här kan du slå dig ner i väntan på nästa färja, möta dina grannar eller bara koppla av efter en promenad längs kajen.

-Fullt av hållbara funktioner-
Brf Lindholmsvarvet blir ett projekt i yttersta framkant, inte bara vad gäller arkitektur och material. Husen är fulla av lösningar som skonar miljö och plånbok. På taken ligger sedumtak som renar och fördröjer regnvatten. Dessutom ger det ett vackert tak som varieras i takt med årstiderna. På taken kommer det att finnas solceller och det kommer också finnas smidiga lösningar för sopsortering. Husen byggs enligt riktlinjerna för Svanenmärkning.

-Närhet till allt-
Läget för Lindholmshamnen kunde knappast vara bättre. Direkt öster om Lindholmen ligger Lundbystrand där det finns träningscenter, sporthallar, restauranger och parkeringshus. Granne med området hittas även Lindholmen Science Park med som med sina 20 000 arbetstillfällen är ett världsledande centrum för forskning och utveckling. På Lindholmen finns även campus Lindholmen med sina 7000 studenter samt flera gymnasieskolor. Från områdets busshållplats går flertalet linjer som tar dig till centralstationen på endast 6 minuter och dessutom trafikerar Älvsnabben området för den som föredrar att ta båten till innerstan.

-Ingen budgivning-
Bostäderna säljs till fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning. De som väljer att köpa en bostadsrätt i Brf Lindholmsvarvet kommer också att ha möjlighet att välja mellan två prisnivåer. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift eller betala en lägre insats och få en högre månadsavgift.

-Skräddarsy din bostad-
Att komma in tidigt i en bostadsaffär har många fördelar. Ju tidigare du går vidare med ditt nya bostadsköp desto fler möjligheter har du att påverka din inredning. Väntar du in i det sista kommer bostaden att byggas enligt de interiöra val som är standard.

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Eriksberg

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Eriksberg

Lina Gustafsson

Telefon: +46733238251
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Eriksberg

Telefon: 031-761 60 70
E-post: s[email protected]

Guider & Tips