Nybyggnadsprojekt
BRF Optimala Hem i Jonstorp 4

Jonstorp, Höganäs kommun

Etapp 1 är slutsåld så missa inte möjligheten! Etapp 2 består av 10 kvalitativa och välplanerade radhus om ca 124 kvm. I attraktiva Jonstorp finner ni dessa välplanerade och genomtänkta radhus i 1 1/2-plans med bostadsrätt. Rymliga och praktiska hus med 4 sovrum! Möjlighet till "work at home" på övre plan med tillval i form av ljudisolering, ljudisolerad dörr och detaljer som skapar de bästa förutsättningarna för dig att arbeta hemifrån.

Modernt utrustade med villakänsla ligger radhusen i ett lugnt bostadsområde med närhet till allt man behöver. Bostadsrätterna är moderna, fullt utrustade och bjuder förutom på fyra sovrum, ett allrum, stort fräscht kök i anslutning mot allrum, helkaklade badrum, ett på varje plan samt tvättstuga, även på trädäck och lättskött tomt.

Njut av utelivet med egen altan med en liten grästäppa i härligt soligt läge. Förrådet kan isoleras om du vill och erbjuder en bra förvaring.

En klimatsmart bostadsrätts”villa”. Med klimatsmart menar vi byggd i trä, byggd i Skåne vilket ger korta transporter, effektiv egen frånluftsvärmepump som säkerställer låga driftskostnader genom golvvärme och återvinning. Effektiv smart planlösning som gör det enkelt att bo.

Välkommen med din intresseanmälan!

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Mäklarhuset Ängelholm

Ulrika Sörensen

Telefon: 0709781919
E-post: [email protected]

Mäklarhuset Ängelholm

Telefon: 043182210
E-post: [email protected]

Guider & Tips