Nybyggnadsprojekt
Brf Pomologen - Hälltorps Gård

Brf Pomologen, Trollhättans kommun

I Trollhättan är en ny stadsdel på väg att växa fram. Den första etappen heter Brf Pomologen, här planerar OBOS 24 moderna radhus i två plan med en boarea på 107 och 120 kvm. Det blir ett lättskött och bekvämt boende i ett mysigt område.

I Hälltorp får du det bästa från två världar, du har böljande åkermark, promenadstråk och natur runt knuten – samtidigt som du har nära till matbutiker, lekparker, skolor och förskolor. Är det storshopping som lockar så ligger Trollhättan centrum bara några minuter bort.

I Brf Pomologen bygger vi fem radhuslängor med totalt 24 bostäder i två plan, med boareor på 107 och 120 kvm. Bostäderna byggs inomhus i volymer i vår egen anläggning i Småland vilket ger en god kvalité och kostnadseffektiv byggnation. Dessutom är både stomme och fasad i miljövänligt trä som lagrar koldioxid.

Utvändigt har husen en ren och enkel arkitektur, med stående panel och modern framtoning. Invändigt karaktäriseras båda lägenhetstyperna av öppen planlösning och flera välplanerade sovrum – perfekt för barnfamiljen.

Till varje bostad hör uteplats, egen parkering på gemensam parkeringsplats, samt ett förråd.

Husen byggs av OBOS Sverige AB.

Läs mer om projektet hos OBOS Sverige AB

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos OBOS Sverige AB

Per Kristoffersson

Telefon: +46706787812
E-post: [email protected]

OBOS Sverige AB


E-post: [email protected]

Guider & Tips