Nybyggnadsprojekt
Brf Rosenapeln

Varbergs kommun

Säljstart 24 augusti kl 19:00! Läs mer på Deromebostad.se/rosenapeln

I brf Rosenapeln erbjuder Derome 30 bostadsrätter om två till fyra rum och kök. Här kan du leva ett bekvämt och avkopplande liv med fina naturområden runt knuten, samtidigt som du har cykelavstånd in till centrum och havet.

Brf Rosenapeln består av tre flerbostadshus som byggs i fyra våningar varav ett plan i suterräng. Husen får ett modernt och sobert utseende med en mörk matt träfasad. Lägenheterna finns i fyra olika storlekar mellan 54-113 kvadratmeter i prisintervallet 1.990.000-4.830.000kr. De har rymliga och öppna gemensamhetsytor, bra förvaring, tydliga siktlinjer och balkong eller terrass. De större lägenheterna har både en öppen och en inglasad terrass som blir en förlängning av vardagsrummet. Lägenheterna på översta plan är extra rymliga och har ljusinsläpp från tre håll. De har också en pergola som skapar rumskänsla och skuggar under soliga dagar.

På entréplan ligger Gläntan - en gemensamhetslokal som du kan använda som ett extra vardagsrum för privata tillställningar eller föreningens aktiviteter och styrelsemöten. Eller varför inte som kontor när du väljer att jobba eller plugga hemifrån?

Lilla Rosenapeln är föreningens övernattningslägenhet. Den kan du som bor i föreningen enkelt hyra när familj eller vänner är på besök. På entréplan finns också lägenhetsförråd, cykelparkering, miljörum och fyra garageplatser per hus. Det finns även parkeringsmöjligheter utomhus. Vissa parkeringar har elbilsladdning för dig som har elbil.

I brf Rosenapeln bor du i ett unikt läge med närhet till havet och med naturen inpå knuten. På tio minuters cykelavstånd når du Varbergs hela utbud av handel, torgliv, mat- och kulturupplevelser.

Preliminärt tillträde Vår 2023

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Wästerhav Fastighetsmäkleri

Magnus Liljengren

Telefon: 0730-800399
E-post: [email protected]

Wästerhav Fastighetsmäkleri

Telefon: 0730-800399
E-post: [email protected]

Guider & Tips