Nybyggnadsprojekt
Brf Vårblomman

Hofterup, Kävlinge kommun

I underbara Hofterup skapas plats för att njuta av ett boende inbäddat i en fantastisk miljö, med en spännande skog utanför dörren och en lekplats för de små, bara ett rop ifrån huset.

Radhusen kommer att rymma ca 130 hemtrevliga kvadratmeter. På nedervåningen finns vardagsrum och kök i öppen planlösning, två sovrum och badrum med tvättmöjligheter. På ovanvåningen finns två sovrum, allrum, toalett med dusch och en klädkammare.

Husen är välplanerade och utomhusmiljön kommer att bli magisk, med lättskötta tomter från ca 210 till 470 kvm.

I Hofterup erbjuds såväl förskola som skola (låg- och mellanstadie), pizzeria samt en närbutik som utöver dagligvaruhandel även erbjuder postservice och på några minuters avstånd med bil finner vi Center syd med sitt stora serviceutbud.

Närhet till vackra naturområden såsom Järavallens rekreationsområde samt Barsebäcks golfbana, hav och strand. För den hästintresserad erbjuder orten flertalet ridhus.

Hofterup är beläget på bra pendlingsavstånd med bil till bland annat Malmö, Lund och Helsingborg. Bra kommunikationer med kollektivtrafik med bussförbindelser från orten och tågstation på cykelavstånd.

Läs mer om projektet hos Bjurfors Nyproduktion

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Bjurfors Nyproduktion

Mikael Green

Telefon: 0708-353480
E-post: [email protected]

Bjurfors Nyproduktion

Telefon: 040-608 30 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips