Nybyggnadsprojekt
Centrum - Brf Norra Hamnen i Enköping

Centrum, Enköping, Enköpings kommun

Totalt planeras 30 lägenheter fördelade på två trapphus med en sammanhållen arkitektur med ett stramt och sobert uttryck mot Ågatan och stadskvarteren i norr samt ett mer lekfullt och fritt mot gårdssidan i söder.

Lägenheternas storlek spänner mellan välplanerade två rum och kök till fem rum och kök. Lägenheterna har i de flesta fall fönster i två väderstreck och öppna planlösningar vilket ger ljusa och öppna lägenhetsytor. Samtliga lägenheter har generösa balkonger eller uteplatser som vetter mot syd sydväst. I anslutning till husen finns även tillgång till parkering i garage och gemensam gård.

Nedan beskrivning av interiör kan viss avvikelse ske på interiörbeskrivning och vitvaror fram till projektet är färdigplanerat. NOTERA nedan beskrivning gäller samtliga lägenheter, var observant på planlösningen gällande förekomst av klädkammare och antal garderober etc för just din lägenhet. Samtliga lägenheter levereras i hög standard interiört. Tillval för personlig prägel finns, se information tillval.

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Enköping

23 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Enköping

Christina Segerstedt

Telefon: 070-209 99 20
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Enköping

Telefon: 0171-330 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips