Nybyggnadsprojekt
Ellös - Brf Västerhavet

Ellös, Orust kommun

Nu startar vårens visningar och även den sista etappen av försäljningen av Brf Västerhavet.
Området börjar att ta form, samtliga hus är nu uppförda och än finns chans att få ta del av, och till viss del utforma sitt egna smultronställe här på
Västra Orust.

I det yttersta havsbandet, kan du leva det goda livet i en nybyggd och fräsch lägenhet med alla tänkbara bekvämligheter. Naturmaterial och en väl genomtänkt design gör dina rum smakfulla, tidlösa och underbart avkopplande att komma hem till året om. Lägg därtill närhet till service, butiker, salta bad, kantarellfyllda skogar och en timmes bilväg till Göteborg. Välkommen till Orust och ett boende som andas frihet, rymd och livskvalitet!

När du flyttar till Brf Västerhavet kan du välja att bo i allt från en ytsmart 2:a till en luftig 4:a med plats för den stora familjen. Tack vare lägenheternas funktionella utformning och lättskötta ytor blir vardagen enkel och bekväm redan från inflyttningsdagen. Helkaklat badrum med golvvärme och kök med alla tänkbara bekvämligheter ingår som standard. Likaså har du gott om förvaringsutrymmen, separat kallförråd samt egen parkeringsplats och möjlighet till garage. En egen uteplats eller balkong gör att du kan njuta av uteliv precis utanför dörren. En extra krydda i detta boende är föreningens gemensamma bastu med panoramautsikt över hav och hällar. I Ellös bor du på pendlingsläge till Göteborg, Stenungsund och Uddevalla, samtidigt kan du välja att arbeta hemifrån tack vare lägenhetens fiberanslutning. Ett liv i Brf Västerhavet öppnar upp för möjligheter att forma hemmalivet precis som du vill.

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund

Andreas Lidenfors

Telefon: 0760-244181
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund

Telefon: 0303-65930
E-post: [email protected]

Guider & Tips