Nybyggnadsprojekt
Elverket - Nyproducerade, yteffektiva lägenheter centralt belägna vid Nacka Forum!

Elverket, Stockholm, Nacka kommun

Fram till och med midsommar får du som tecknar bokningsavtal i Elverket halva kontantinsatsen betald! Först till kvarn gäller, så var snabb att först intresseanmäla dig på SSM´s hemsida för den lägenhet som du är intresserad av att boka, kontakta sedan mäklare för att boka tid för avtalsskrivning. Mer information finns på plats i vårt showroom på Järla östra skolväg 23, varmt välkommen på visning.

Elverket i Nacka kommer vara beläget i hjärtat av nya Nacka stad. Läget är magiskt, nära både framtida tunnelbana, Saltsjöbanan och bussar. Med buss till Slussen kommer det ta ca 17 minuter och med den framtida tunnelbanan med uppgång vid Nacka Forum planeras en resa till Kungsträdgården (blå linje) att ta ca 10 minuter. Tunnelbanan kommer även att stanna vid Sickla köpkvarter och Sofia på Södermalm. Du kan också cykla till Slussen på 20 minuter eller ta dig in med bil till på 10 minuter.

Det nya området Nacka stad kommer att växa fram norr om Värmdövägen, söder om Nacka Stadshus och den blivande stadsparken som kommer ligga i nära anslutning till Nacka Forum. Elverket i Nacka blir ett av de större av SSM´s projekt, med närmre 400 bostadsrätter. Hur många kompisar har du? I oktober släpper vi den första etappen och säljstartar 164 yteffektiva lägenheter. Majoriteten av lägenheterna är 1-2 rum, men det finns även större lägenheter om 3-5 rum.

Nära staden och naturen, men för bästa kompishänget behöver du inte åka alls. I huset finns takterrasser och en grönskande innergård för varma dagar! Efter höstens cykeltur spolar du av cykeln i cykelverkstaden och efter vinterns tur med långfärdskridskor kanske du utnyttjar föreningens spa med bastu och bubbelpool? Det är lätt att leva stort i Elverket!

Beräknad tid för inflytt i Elverket är år 2022.

För lägenheterna i Elverket tecknas bokningsavtal. När bokningsavtal tecknas betalar du en bokningsavgift på 25 000 SEK inom en vecka. Om du skulle ångra köpet betalas 19 000 SEK av bokningsavgiften tillbaka, och 6 000 SEK behålls av SSM som administrationskostnad. När det senare är dags att teckna förhandsavtal måste lånelöfte uppvisas, så det är bra att kontakta sin bank och stämma av finansieringen redan nu.

Kontakta mäklare för att boka avtalsskrivning för din lägenhet!

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Nacka

5 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Nacka

Ina Olehed

Telefon: +46708103804
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Nacka

Telefon: 08-716 17 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips