Nybyggnadsprojekt
Eriksberg - Skaftö

Eriksberg, Göteborg, Göteborgs kommun

Föreningen består av två hus med totalt 47 lägenheter. Det ena huset ligger precis där trädäcket på kajen börjar, bara några meter från vattnet. Framför husen vända mot Färgenäsparken finns två innergårdar, båda med omsorgsfull ljussättning som skapar trygghet och gör gården lika inbjudande på kvällen som på dagen. Den större gården kommer att få både en vacker gradäng gjord av trä och en stor härlig pergola. Här finns många platser att umgås på tillsammans.

Planlösningarna är praktiskt utformade och maximerar både utsikten och utelivet på balkongen. Alla lägenheter har såklart balkong eller uteplats, en del har till och med två balkonger. Dessutom ingår inglasning av balkongerna, vilket både förlänger sommaren och gör att du kan njuta av balkongen större delen av året. Bostädernas badrum är välutrustade med tvättmaskin och torktumlare, vägghängd wc, handdukstork och dimmerbara spotlights i taket. I några av lägenheterna finns även gästtoalett, för extra bekvämlighet i vardagen. Det är med andra ord mycket mer än utsikten som gör att det känns bra så fort du kommer innanför dörren.

HSB värnar om gemensamma mötesytor och i föreningen Skaftö kommer det att finnas en bokningsbar gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter för kalas eller för dina långväga gäster som kommer på besök.

Nyfiken på vilka bostäder som ännu finns till salu? Klicka på Bostadsväljaren så ser du snabbt vilka som är lediga samt priser och planritningar. För att skriva ett förhandsavtal på en lägenhet är det viktigt att ha med sig ett giltigt lånelöfte.

Välkommen att göra en Intresseanmälan så kontaktar vi dig!

Läs mer om projektet hos HSB Göteborg

6 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos HSB Göteborg

Sofie Esmyr

Telefon: 010-442 20 07
E-post: [email protected]

HSB Göteborg

Telefon: 010-442 20 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips