Nybyggnadsprojekt
Hamnträdgården - Östra Rögårdsgatan

Hamnträdgården, Norrtälje, Norrtälje kommun

Äntligen dags för ett stadsnära skärgårdsliv! Nu påbörjar vi försäljningen av våra yteffektiva bostäder i Hamnträdgården 1. I ett perfekt läge med stadskärnan på ena sidan och vattnet på den andra planerar vi för bostäder med saltstänkta utblickar mot hav och park i Norrtäljes nyaste stadsdel - Norrtälje Hamn.

Med närhet till både skärgårdsliv och stadens bekvämlighet planerar vi nu för moderna yteffektiva lägenheter med öppna ytor och gott om förvaringsutrymmen. Förutom klädkammare eller skjutdörrsgarderob ingår också ett källarförråd. Samtliga bostäder har stor möblerbar balkong eller uteplats. Under huset finns tillgång till garage.

Den välkomnande innergården erbjuder gott om ytor för gemenskap och aktiviteter. Här finns kryddväxter, bärbuskar och ett härligt uterum i form av ett växthus.

Norrtälje Hamn - En stadsdel full av liv. Norrtälje Hamn blir en ny dynamisk stadsdel i Norrtälje, en plats att mötas och bo på som har både både puls och hjärta. Området blir en förlängning och fördubbling av stadskärnan. Här har du nära till allt och det finns massor att göra för både stora och små, året runt.

Läs mer om bostäderna och priserna på JMs hemsida; https://www.jm.se/bostader/sok-bostad/stockholm/norrtalje1/norrtalje-hamn/hamntradgarden/

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

41 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

Maria Alex

Telefon: +46705405080
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

Telefon: 0176-766 90
E-post: [email protected]

Guider & Tips