Nybyggnadsprojekt
Hökerum - Kommunala tomter - Hökerum

Hökerum, Ulricehamns kommun

Nu finns det möjlighet att förvärva en tomt som är avsedd för byggnation av bostadshus i det trevliga samhället Hökerum som ligger i utkanten av Ulricehamns kommun. Byggnadsbestämmelserna för området tillåter byggnation av fristående bostadshus med en huvudbyggnad samt tillhörande garage. Bostadsbyggnadens byggnadshöjd (ej totalhöjd) får maximalt vara 4,5 meter vilket innebär att möjligheten finns att uppföra ett envåningshus med en inredd vind. Bostadsbyggnaden och garaget får tillsammans inte uppta en större yta än 200 m². Taklutning skall vara 38 grader eller 45 grader.

Hökerum är beläget mellan Ulricehamn och Borås och erbjuder på så vis lagom pendlingsavstånd till de båda orterna. I samhället finns vardaglig service som förskola, grundskola årskurs 1-6 samt en aktiv idrottsförening med flera fotbollsplaner. I Hökerum finns också ett ålderdomshem som heter Hökerumsgården.

Hökerum ligger i en gammal kulturbygd där sysselsättningen domineras av jord- och skogsbruk. Strax utanför samhället ligger sjön Mogden där fina bad-, båt- och fiskemöjligheter erbjuds!

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn

Josefin Hultman Andersson

Telefon: 0321-530772
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Ulricehamn

Telefon: 0321-53 07 70
E-post: [email protected]

Guider & Tips