Nybyggnadsprojekt
Holmängs Hage - Brf Ängen

Holmängs Hage, Vänersborgs kommun

Lantlig charm nära centrum
I lugna omgivningar som präglas av grönska och närheten till vattnet, skapar vi Brf Ängen. Vårt tillskott i den nya stadsdelen Holmängs Hage består av 32 välkomnande bostadsrätter i trivsamma hus i 2-3 plan. Här kan du välja mellan både lägenheter och radhus! Att bo här innebär ett skönt vardagsliv med gångavstånd till Vänerns strandpromenad och badplats. Här bor du också med närhet till centrums butiker, kaféer och kommunikationer.

Allt för en aktiv fritid
Omgivnade grönområden och närheten till både Göta älv och Vänern ger dig tillgång till många vackra promenadstråk, motionsslingor och utegym. Vänersborg erbjuder också ett rikt föreningsliv med bland annat fotboll, bandy, golf, ridning och simning. Behöver du något för vardagen har du cirka en kilometer till två stora mataffärer. I närområdet finns också gym och det planeras för en affärsgalleria. För barnfamiljen finns flera skolor att välja bland.

Shoppingtur med dopp
Bra gång- och cykelbanor tar dig snabbt in till centrum, med cykel tar det cirka tio minuter. Vänersborgs mysiga centrum grundlades redan på 1600-talet. Här finns kaféer, restauranger och trevliga inredningsbutiker sida vid sida. Efter en dag på stan kan du gå ner till Vänerns strand för ett svalkande bad - perfekt en solig sommardag!

Utmärkt pendlingsläge
Vänersborg erbjuder ett bra läge kommunikativt för dig som pendlar. Ifrån Centralstationen kan du ta tåget till Göteborg på under en timme och till Trollhättan på cirka en kvart. Snabbtåg avgår dagligen till Stockholm, samt flera förbindelser till Karlstad, Oslo, Borås och Skövde. Busstrafiken är också väl utbyggd både inom kommunen och till grannstaden Trollhättan. Här möter innerstaden landet.

Skön mix av lägenheter och radhus
I Brf Ängen finns något för alla! Lägenheter i varierande storlekar, vissa i etage och rymliga radhus. Moderna hem där insidan blir lika genuin och gedigen som utsidan. Här skapar vi hus som ger känslan av ett "eget" boende samtidigt som du får den bekvämlighet som en bostadsrätt ger.

Välplanerade och yteffektiva lägenheter
Brf Ängen består av sex flerbostadshus och två radhuslängor. Lägenheterna erbjuds i storlek 2-3 rum och kök samt 4:or i etage - alla lika välplanerade och inbjudande. I våra lägenheter tas varje kvadratmeter tilll vara och vi ger dig hem med gott om förvaringsutrymmen i garderober, klädkammare och städskåp. Alla lägenheter har öppen planlösning och balkong eller uteplats. Bor du i markplan får du dess utom nyttja den lilla gräsytan nedanför din uteplats.

För dig som söker något större erbjuder våra fyror ett bekvämt boende i etage med generösa hörnbalkonger i den eftertraktade södersolen! Oavsett vilken lägenhet du väljer får du ett hem med sobra och ljusa materialval. Köket är utrustat med moderna vitvaror såsom ugn och micro i högskåp. Helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare. Till alla lägenheter ingår ett kallförråd på gården.

Familjevänliga radhus
Våra radhuslägenheter erbjuder ett trivsamt boende i två plan med sociala ytor på entréplan och sovrummen avskilt på ovanvåningen. Här bor du med 5 rum och kök fördelade på 110 kvm med dubbla badrum, båda med dusch. Ett av badrummen är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Köket har bra arbetsytor, ugn och mikro i tacksam arbetshöjd och ett litet barhäng som angränsar till vardagsrummet. På baksidan finns en väl tilltaget trädäck i söderläge och på övre plan en fransk balkong. Bara att plocka fram utemöblerna och njuta!

Ingen budgivning. Låt plånboken påverka priset!
Du som väljer att köpa en bostadsrätt av Peab kommer att kunna välja mellan två prisalternativ. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift, alternativt betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Lägenheterna kommer även att säljas till fasta priser, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Läs mer om projektet hos Peab Bostad AB

5 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Peab Bostad AB

Svante Olofsson

Telefon: 0521-65552
E-post: [email protected]

Guider & Tips