Nybyggnadsprojekt
Hyllie - HSB Atleten Etapp 2

Hyllie, Malmö, Malmö kommun

Drömmer du om en stor takterras, ett hem med radhuskänsla eller söker du en yteffektiv mindre bostad på parknära läge? Nu har vi startat försäljningen av Atletens andra etapp.

Vid Hyllie boulevard, på bästa parkläge, ligger brf Atleten med totalt 121 lägenheter, allt från små ettor till stora 5,5 rumslägenheter samt radhus med egen täppa eller härlig balkong.

Här bor du nära Malmö Arena, shoppinggallerian Emporia, badhus och flera fritidsanläggningar. Från tågstationen i Hyllie når du övriga Skåne, Köpenhamn, Kastrup och resten av världen.

I HSB brf Atleten är valmöjligheterna många. I den andra etappen byggs 43 lägenheter i storlekar från tvåor med balkong till 4,5:or i två plan med härliga utemiljöer i form av en liten trädgård och/eller balkonger.

Den intilliggande parken blir en förlängning av innergårdens grönska lekytor. I parken finns både lekplats och utegym. I parken finns både både lek- och grillplats samt promenadstråk.

Som boende i brf Atleten kommer du att ha gångavstånd till det mesta. Tågstationen ligger 5 minuter bort om du tar dig till fots. Behöver du bil finns det parkeringsmöjligheter i anslutning till bostaden.

Inflyttning beräknas från kvartal 4 2021.

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Malmö

5 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Malmö

Johanna Flodell

Telefon: 073-507 70 74
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Malmö

Telefon: 040-685 19 90
E-post: [email protected]

Guider & Tips