Nybyggnadsprojekt
Hyssna - Brandskog Ängslyckan 1-5

Hyssna, Marks kommun

Nu finns möjligheten att få bygga ditt drömhem i samarbete med BIMAB-Villan!
Förhandsbesked är redan sökt och tomterna är godkända för familjevilla med möjlighet att komplettera med garage, carport eller vad du önskar. Exakt utformning av villan på er tomt bestämmer ni själva i samråd med BIMAB-Villan.

Läget är perfekt för dig som vill bo lantligt men med närhet till allt som ett smidigt vardagsliv kräver. Njut av lugnet och blicka ut över öppna landskap, placera altanen på ditt favoritläge och upplev lyxen och tillfredställelsen av att allt är nytt!

Tomterna ligger intill vägen mellan Sätila och Hyssna där man just färdigställt en gedigen cykelväg hela vägen till centrala Sätila och Lygnerns härliga strand och badplats.
Hyssna och Sätila erbjuder ett bra serviceutbud oavsett om ditt ärende är till det lokala bageriet, banken, matbutiken eller den välbesökta inredningsbutiken Blommigt & Prickigt. Busshållplats har du några hundra meter bort eller så tar du bilen 3 km ut till pendelparkeringen vid väg 156 och bussen tar dig in till Göteborgs stadskärna på ca 30 minuter.

Låter det som att du hittat hem? Kontakta ansvarig mäklare för att anmäla intresse, för mer information och för att boka en trygg visning.
Under Dokument & Länkar hittar du ett dokument där du ser tomtindelning och länk till Boväljaren, där du hittar mer information om tomterna och projektet.
Tomt nr 1 är redan såld och tomt nr 3 är reserverad.

Tomterna erbjuds att köpas med villabyggnation.
Det vill säga, ni köper tomten av BIMAB Markexploatering AB samtidigt som ni sluter ett avtal för att bygga en gedigen BIMAB-Villa på tomten. Det bästa är att det finns inga färdiga villor för tomterna, vilket ger dig som köpare stor möjlighet att påverka utformningen av villan.
Exakt utformning av villan på er tomt bestämmer ni själva i samråd med gänget på BIMAB.
I tomtköpet ingår kostnad för avstyckning, tillgänglighet till tomtgräns med väg.

När alla handlingar är framme och ni har en samlad kontroll över totalkostnaden för er tomt
och BIMAB-Villa, skriver vi avtal för markköp och byggnation.

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Kinna

Ida Berntsson

Telefon: 073-085 71 61
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Kinna

Telefon: 0320-205 490
E-post: [email protected]

Guider & Tips