Nybyggnadsprojekt
Ingelsta - Smart Yta

Ingelsta, Norrköping, Norrköpings kommun

ETAPP 1 OM 26 ENHETER ÄR SLUTSÅLD OCH
VI HAR NYLIGEN PÅBÖRJAT FÖRHANDSBOKNINGAR PÅ ETAPP 2 MED YTTERLIGARE 32 ENHETER, KONTAKTA OSS FÖR FÖRHANDSINFORMATION!

ANTALET FÖRHANDSBOKNINGAR DEN 4/9 ÄR 22 AV 32. 10 YTOR ÅTERSTÅR SÅLEDES.

Konceptet Smart Yta i Norrköping, strategiskt belägna lokaler med äganderätt i Ingelsta.

Vi erbjuder nu dig som privatperson eller företagare möjligheten att köpa din egen kostnadseffektiva Smart Yta. Byggnaden är 78x24 meter och är uppdelad i 26 st lika stora moduler som är 12x6 meter. Den friköpta modulen består av en tom yta där du som ägare har full frihet att sätta din prägel på fastigheten. Varje fastighet är ca 70,5 kvm. Den generösa takhöjden på 6 meter till nock ger dig möjlighet att bygga ett entresolplan på 25-40 kvm. Vilket gör att den disponibla ytan kan maximeras till ca 110 kvm och rymma ytterligare ett rum/ökad förvaring. Varje enhet kommer vara förberedd för wc och handfat. Möjlighet finns också att inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA ingår i priset. El finns framdraget till varje fastighet. Port med dörr i dörr och glas för ökat ljusinsläpp. Väggarna är naturligtvis också isolerade.

Fastigheten är avsedd för en rad olika användningsområden som t ex all slags produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor med tillhörande personalutrymmen och komplement/driftskontor till annan verksamhet. Fastigheten lämpar sig även för förvaring av båt, bil eller annan skrymmande hobby där du nu har hittat den perfekta lösningen. Som exempel kan nämnas att ytan rymmer 4 stycken personbilar eller 4767 flyttkartonger. Du som köpare blir lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. Möjlighet att lyfta tillbaka moms för köpare som är momsregistrerad.

Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, försäkring av byggnaden, snöröjning och förvaltning av gemensamhetsanläggningen, kostnad ca 400 kronor per månad.

På bilderna ser ni en karta över området samt exempelbilder från ett projekt i Västervik. Gör en intresseanmälan så hör vi av oss med mer information! Hörnfastigheterna kostar 995.000 kronor och övriga fastigheter kostar 895.000 kronor. Hörnfastigheten som gränsar till teknikrummet kostar 945.000 kr.

Vårt koncept bidrar till expansion av mindre och medelstora företags utveckling i kommunen. Miljö och hållbarhet är framtiden för etablering av företag och det är viktigt för oss. När vi pratar om miljö och hållbarhet är det så lätt att tänka enbart på naturen och ekologiska råvaror. Men för oss är det något mycket större! Smart Yta är en investering i din kommuns utveckling, den är socialt, ekonomiskt, tekniskt och miljömässigt hållbar.

Tekniska fakta:
Din yta ingår i fastighetens samfällighetsförening och omfattas av föreningens gemensamma försäkring & den gemensamma anläggningen. Enskild försäkring krävs för att skydda inventarier mot stöld, brand, vattenskada etc. Stomme av stålkonstruktion. Betongplatta på mark med underliggande cellplastisolering. Väggar bestående av sandwichelement av plåt med mellanliggande stenullsisolering. Fribärande takplåt med isolering på ovansida och takpapp som taktäckning. Varje modul är en egen brandcell utförd i EI60. Vikport på 3,5x3,5 meter med fönster. 6 meter takhöjd vid nock och 4 meter vid port. Möjlighet till entresolplan på upp till 40 kvm. VA och el framdragen till varje modul. Möjlighet att installera wc och/eller dusch.

Planerad inflyttning till vintern

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Norrköping

58 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Norrköping

Johan Lenngren

Telefon: 011-134494
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Norrköping

Telefon: 011-13 44 90
E-post: [email protected]

Guider & Tips