Nybyggnadsprojekt
Källberga

Källberga, Nynäshamns kommun

Succé - det är redan 28 hus sålda så vi har fått ett mycket positivt gensvar på detta projekt vilket är jätteroligt!

Brf Knarren är ett nytt radhusprojekt i den nya stadsdelen Källberga i skärgårdsstaden Nynäshamn. Kvarteret består av 30 unika parhus och radhus ritade av Blooc och kommer att uppföras i bostadsrättsform med planerad inflytt under 2023. Pris från 3 250 000 kronor.

Om bostäderna
Bostäderna är ritade av arkitekterna på Blooc med människan i centrum och med fokus på att lyfta fram kvalitéer för varje enskilt hus. Husens boarea kommer att bli 99 kvadratmeter i två plan med 5 rum och kök varav 3–4 sovrum. Planlösningen är smart, lätt att möblera och detaljerna är noggrant utvalda. Entréplan får stora och härliga sociala ytor medan den övre våningen tillåts vara privat. Husen präglas av härliga ljusinsläpp och en hög nivå på design som ger en modern och ombonad känsla. Husen kommer att ha energiklass B vilket innebär att de är mycket energisnåla hus. Vår bankkontakt i detta projekt är Nordea och de kommer därför att kunna erbjuda "Gröna bolån" vilket innebär extra förmånliga räntor. Då detta är nyproduktion har ni möjlighet enligt Nordea att få upp till 5 års amorteringsfrihet, vid belåning under 70%. Läs mer om detta i bifogat dokument från Nordea som ni hittar under Filer/Dokument.

Om området
Källberga i Nynäshamns kommun blir en levande och hållbar stadsdel på landet med havet och Stockholms skärgård nära intill. Här finns möjligheten till ett rikare liv och förverkliga drömmen om kvalitet i livets alla delar. Hur vi bor, hur vår vardag ser ut och hur våra barn växer upp. En plats fylld av liv, där barnen kan röra sig fritt och som man vårdar och utvecklar tillsammans.
Den lokala förankringen sätter prägel på området som får en egen förskola/skola (F-6) med inskolning 2023 och promenadavstånd till odlingslotter, friluftsaktiviteter och naturupplevelser. Torget, Källbergas entré och hjärta, blir de boendes vardagsrum som gör Källberga till en levande småstad, till skillnad från en slumrande sovstad. Här finns butiker, café, arbetsplatser och närservice. Handelsträdgården, caféer och torghandel med lokala livsmedelsproducenter från Södertörn och Muskö bidrar till hembygdskänslan i Källberga, liksom området koloniträdgårdar där de boende kan odla sina egna grönsaker, kryddor och blommor.

Källberga blir en plats som du inte behöver åka ifrån. Men om du vill så är det nära till hands. Ösmo och pendeltåget ligger ett stenkast bort och väg 73 är alldeles intill. I Nynäshamn är du på 10 minuter och till centrala Stockholm är restiden inte mer än en dryg halvtimme. Välkommen till Källberga – morgondagens naturnära boende med människan i fokus. Visionen fortsätter att växa - Källberga fylls av liv och människor som kallar platsen hemma.
Vi tillämpar först-till-kvarn-principen – om flera är intresserade av samma bostad är det den som meddelar sitt beslut först som får chans att köpa bostaden. Vill du veta mer om bostäderna? Kontakta ansvarig mäklare eller läs mer om bostaden nedan. Besök gärna https://blooc.se/projekt/knarren-kallberga/ för att läsa mer om projektet.

Stefan Sandin
Fastighetsmäklare
SkandiaMäklarna
070-663 79 59
[email protected]

7 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos SkandiaMäklarna Nynäshamn

Stefan Sandin

Telefon: 070-6637959
E-post: [email protected]

SkandiaMäklarna Nynäshamn

Telefon: 08-520 130 00
E-post: [email protected]