Nybyggnadsprojekt
Klagshamn - HSB Brf Vattenbrynet

Klagshamn, Bunkeflostrand, Malmö kommun

På ett grönskande och barnvänligt läge intill Kalkbrottssjön, med hav och badstrand på cykelavstånd, bygger nu HSB nya bostäder med vacker utsikt.
Preliminär inflyttning för etapp 1 är kvartal 2 2021.

Välkommen till Klagshamn när det visar sig från sin bästa sida. Med grönskande park, badstrand och bekvämt pendelavstånd till Malmö och Hyllie. Här kan du njuta av lugn och ro och leva ett aktivt friluftsliv samtidigt som du har tillgång till förskola, skolor och service in på knuten.

Om du har drömt om ett boende med en känsla av lugn och lite mer avskildhet så har du chansen nu. Bland bostäderna i Brf Vattenbrynets erbjuder vi lägenheter med rad-huskänsla och etage för både socialt umgänge och privat avskildhet. Ett flertal av lägenheterna har sjö- och havsutsikt och alla bostäder har stora balkonger eller uteplatser. Planlösningarna är öppna och flexibla med välutrustade kök och badrum. Du kommer också att upptäcka att det är gott om förvaringsutrymmen i lägenheterna, detta
tillsammans med det gemensamma övernattningsrummet adderar många praktiska fördelar. Dessutom erbjuder brf Vattenbrynet bil- och cykelparkeringar i anslutning till bostaden. Gårdarna mellan husen är en lugn plats för lek och umgänge med grannar och vänner.

Kontakta oss gärna för ett personligt möte!

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Malmö

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Malmö

Mattias Jansson


E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Malmö

Telefon: 040-685 19 90
E-post: [email protected]

Guider & Tips