Nybyggnadsprojekt
Kumla - 18 nyproducerade centrala bostadsrätter med balkong i västerläge!

Kumla, Kumla, Kumla kommun

Välkommen till kvarteret Gladan där PeKum just nu utvecklar etapp två, vilket är den östra sidan mot Fabriksgatan. Etapp två kommer att bestå av ett lamellhus med fyra trapphus. De första tre trapphusen, norr ifrån Västra Drottninggatan, kommer att bli fyravåningshus med totalt 42 lägenheter. Det fjärde trapphuset, längst söderut (mot Råbergaplatsen) blir ett sexvåningshus, med sammanlagt 18 lägenheter i bostadsrättsform.

Det kommer att erbjudas:

1st - 1 rok på 34.5 kvm Pris: 795 000 SEK Månadsavgift: 2 115 kr
6st - 2 rok på 44,5 - 58 kvm Pris: 1 035 000 - 1 350 000 SEK Månadsavgift: 2 769 kr - 3 269 kr
11st - 3 rok på 72 kvm Pris: 1 525 000 - 1 825 000 SEK Månadsavgift: 3 923 kr

Bostadsväljare hittar du här: https://peabbostad.se/gladan/

LÄGENHETERNA

Samtliga lägenheter är ljusa och kommer få en öppen planlösning med klassiskt men ändå modernt material. Det är vitmålade väggar och ett behagligt parkettgolv som breder ut sig genom lägenheten , förutom i entrén där det finns klinkergolv. Badrummet har klinker på golvet och kaklade väggar och alla har en smart kombimaskin från Electrolux med arbetsyta. Köken, som är kvalitetskök från Marbodal, har även vitvaror från Electrolux såsom induktionshäll, inbyggnadsmicro och diskmaskin. För dig som vill sätta sin egen prägel på bostaden finns möjlighet att göra tillval på inredningen tillsammans med PEABs kundansvarig.

Alla lägenheter har balkong i väst, bästa läget för kvällsol med andra ord, och det kommer finnas tillgång till en härlig grönskande innergård.

På gården finner du ett gemensamt miljörum för sopsortering, nära och bra. Det kommer och finnas parkeringsplatser i form av markparkering och platser med carport. För dig som tar dig runt på cykel kan du parkera tryggt i cykelförrådet på innergården.

OMRÅDET

Med bästa läget i Kumla så har du närhet till mesta som fina Kumla har att erbjuda. Ett stenkast bort så finns Kumla centralstation med buss- och tågförbindelse. Förutom den grönskande innergården som Gladan kommer att erbjuda så har man närhet till grönområdet Västra Parken. Med ett gångavstånd så finner du Kumla Torg. Torget erbjuder matbutik, restauranger och även små butiker. I detta område kommer du att trivas!

SÄLJPREMIÄREN STARTAD! Anmäl ditt intresse eller ring redan idag för personlig service och mer information om projektet! Se också dokument och länkar längre ned.

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Kumla

Sandra Sääw

Telefon: +46705165848
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Kumla

Telefon: 019-58 75 60
E-post: [email protected]

Guider & Tips