Nybyggnadsprojekt
Kvarteret Tallbacken

Gustavsberg, Värmdö kommun

I Kvarteret Tallbacken är skogen runt knuten och livet enkelt. Närheten till vatten och grönska gör dig ett med naturen. Andetagen är fulla av syre och doften frisk. På riktigt och mitt i vardagen. Här går livet i takt med årstiderna och nya skatter väntar på att upptäckas av både stora och små.

Kvarteret Tallbacken är en förening som uppförs av Hökerum Bygg.
Ett unikt boende med naturskönt sjöläge. Projektet omfattar 94 lägenheter fördelade i fyra huskroppar från 27 m² upp till 116 m². Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats. Till varje lägenhet hör ett förråd. Till etapp 1 som består av 49 lägenheter kommer finnas ca 45 parkeringsplatser (både i garage och utomhus), vissa med laddningsmöjligheter.

Husen ligger centralt i Gustavsberg, intill Ösbyträsk. Omgivningarna innehåller fina promenadstråk i härlig natur. Närhet till Gustavsbergs centrum, Värmdö köpcentrum och Värmdö marknad med affärer, restauranger, apotek och övrigt serviceutbud. Skolor och förskolor på kort avstånd. I Gustavsberg finns även badhus, tennistält och ishall. Promenadavstånd till Gustavsbergs hamn där det finns både café, restauranger och butiker. Du tar dig smidigt in till slussen med buss på ca 25-30 min.

Husen planeras stå färdiga andra kvartalet 2022.

För mer information välkommen att kontakta ansvarig mäklare Helen Jelbe på Bjurfors. Helen kontaktas på 070 782 00 23 eller [email protected] Det går även bra att komma in till Bjurfors på Odelbergs väg 13c i Gustavsbergs Hamn.

5 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Bjurfors Värmdö

Helen Jelbe

Telefon: 070-782 00 93
E-post: [email protected]

Bjurfors Värmdö

Telefon: 08-520 267 20
E-post: [email protected]

Guider & Tips