Nybyggnadsprojekt
Ljungskile - BRF Havslyckan - En modern bostadsdröm med spa i centrala Ljungskile.

Ljungskile, Ljungskile, Uddevalla kommun

VÄLKOMMEN TILL EN FANTASTISK MILJÖ
Ljungskile ökar hela tiden i popularitet och idag finns det ont om nybyggda lägenheter. Detta har vi tagit i åtanke och bygger nu ett nytt bostadsområde med 26 bostadsrätter. Brf Havslyckan byggs med bra standard och som dessutom gör det fina läget rättvist.

LÄGENHETER SOM LÅTER DIG NJUTA AV LIVET
Den lyxiga känslan av en nybyggd lägenhet märker du redan när du slipper hetsiga budgivningar och dolda fel. Arkitekternas bakomliggande tanke har varit att skapa ljusa och öppna lägenheter som tar vara på alla kvadratmeter, oavsett om du flyttar in i en 1:a, 2:a, 3:a eller 4:a.
De är praktiska och funktionella med väl utnyttjad yta. Från lägenheterna når ni enkelt den skyddade innergården. Ni erbjuds också spabad och bastu. Kök och vardagsrum har ett öppet samband och utgång till balkongen. Vi eftersträvar ett boendekoncept utformat för gemenskap, livskvalitet och tillgänglighet.
Du får helt enkelt ett boende som är genomtänkt in i minsta detalj!

INREDNING
Lägenheterna håller en genomgående hög kvalitet , allting är noga utvalt för att passa ihop och skapa en trivsam helhet.

BRF HAVSLYCKAN
Brf Havslyckan kommer att bestå av två hus hus med totalt 26 bostadsrättslägenheter fördelade över 3 våningsplan. Lägenheterna kommer att finnas i storlekar mellan 1-4 rum och kök, med ytor allt mellan 30 - 88 kvm. Ni kommer att erbjudas den fulländande livsstilen. Tänk dig att vakna upp med härlig utsikt över havet. Du tar på dig morgonrocken och med en kopp kaffe går du till ert spa och tar ett dopp i badtunnan, kanske t o m en stunds avslappning i bastun. Vid lunchtid är det dags för yoga i studion på nedervåningen. Efter lunch kan ni fika med grannen på er härliga innergård. När ni får besök av bekanta kan ni inkvartera dom i det gemensamma övernattningsrummet. Alla lägenheter erbjuds parkering i garage, det kommer även att finnas parkeringsplatser utanför.

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla

Torbjörn Wernersson

Telefon: +46702680388
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla

Telefon: 0522-391 20
E-post: [email protected]