Nybyggnadsprojekt
Luthagen - Främre Luthagen - Brf Luthags City

Luthagen, Uppsala, Uppsala kommun

Bo i Främre Luthagen – En stadsdel som myllrar av liv och erbjuder närhet till allt vad Uppsala har att erbjuda. Här finns en av Uppsalas mest attraktiva bostadsrättsföreningar, Brf Luthags City, som nu bygger om två hela plan i den befintliga byggnaden till 21 nya bostäder. Sedan försäljningen startade har 11 köpare valt att från september 2019 ha sin nya adress Sturegatan 2 A – 4 B. Av de lägenheter som finns kvar kan du välja en smart planerad 2:a på 48 kvm med 1 452 kr/mån i avgift, en något större 2:a på 64 kvm med 1 888 kr/mån i avgift eller en stor 6:a för barnfamiljen eller kanske dig som säljer villan med en avgift på 3 770 kr/mån och garageplats för 450 kr/mån. Alla månadsavgifter inkluderar bredband.

Om Främre Luthagen
I Främre Luthagen känner man stadens livliga puls. Vid en promenad längs med stadsdelens nyrenoverade paradgata, Sysslomansgatan, kan du titta in i mysiga butiker, blomsterhandel eller stanna till på ett av stans populära nytillskott på Cafékartan, Melrose Café. Även några av Uppsalas mest populära restauranger finns här; Aaltos som stoltserar med Italiensk meny och en fantastisk uteservering som för tankarna till Medelhavet. I den egna föreningen finns restaurangen Messob med afrikansk mat. I främre Luthagen finns också nyinvigda Bressa och klassiska Le Parc. Allt för dig som önskar ett boende med nöjen och kultur runt hörnet.

När det kommer till vardaglig service finns ICA Luthagens Livs, på krypavstånd som en av köparna uttryckt sig, som är mycket välsorterat och förutom ett brett sortiment även har en populär charkavdelning. Intill finns apotek Hjärtat. En riktig lyx är att hämta matlådor från Luthags Köket – här kan du köpa en portion prisvärd och vällagad husmanskost till lunch.
För dig som tycker om trevliga promenader, kan du ta en tur längs med Fyrisån eller promenera i grönskande Vasaparken, här finns även fina lekplatser för barnen och muséet Biotopia.

Om Brf Luthags City

Brf Luthags City är en mycket välskött och solid bostadsrättsförening som idag består av 51 lägenheter och 13 lokaler med bostadsrätt. Husen uppfördes åren 1963-1966 är mycket väl underhållna, bland annat har stamrenovering utförts 2009. I fastigheten finns även garage, och gemensamma tvättstugor. Belåningen i föreningen är mycket låg och har därmed också låga månadsavgifter vilket ger god ekonomi i ditt boende. Föreningen är äkta.

Om lägenheterna

På adresserna Sturegatan 2A-B och 4 A-B byggs två plan som tidigare varit kontor om till 21 nya bostäder. Det första planet är beläget 1 trappa upp och här finner ni välplanerade lägenheter om 1 – 2 rok. Ytterligare en trappa upp på plan 2 i huset finns större lägenheter om 1 – 6 rok där de flesta lägenheterna har balkong mot innergården.

Lägenheterna har hög standard med genomgående ekparkettgolv, inredning i kök från Marbodal och helkaklade badrum i vitt.

Fram till mitten av januari 2019 kan du mot en tillvalskostnad välja kök i hela Marbodals sortiment i några lägenheter. Du kan även mot en tillvalskostnad välja kakel, klinker, parkett samt kulör på väggar.

Varmt välkommen att kontakta mäklare för mer information och personlig visning på byggarbetsplatsen! Här kan du se hur planlösningen börjar tar form, utsikt samt ta del av inredning i vår utställning.

Läs mer om projektet hos Riksmäklaren

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Riksmäklaren

Camilla Berg

Telefon: 070-548 08 06
E-post: [email protected]

Riksmäklaren

Telefon: 018-13 98 50
E-post: [email protected]

Guider & Tips