Nybyggnadsprojekt
Näsby Park - Södra Parken

Näsby Park, Täby, Täby kommun

Välkommen till fantastiska Näsby slottspark. 142 lägenheter i varierande storlekar. Här kan du välja mellan allt från spektakulära takvåningar med terrasser till rymliga 2:or och mycket tilltalande 3.or och 4:or med balkong. Närheten till vattnet är slående och slottet med sitt utbud av service och krog ligger någon minuts promenad bort. Norr om Södra Parken ligger barockparken och slottet, åt väster Saltsjön och strandpromenaden. Det är nära till allt. Flera faktorer bidrar till att våningarna i Södra Parken så tydligt utstrålar harmoni och balans. Södra Parken består av tre bostadsrättsföreningar med god ekonomi. I Södra parken 2 och 3 är det inflyttning våren 2021 och för dig som vill ha gott om tid för planering av flytt rekommenderas Södra Parken 1 med inflyttning årsskiftet 2022/2023. Om du flyttar till Södra Parken 1 har du hiss direkt ner till garaget.

Här är den omgivande naturen källan till inspiration. Den sobra, jordnära färgskalan skvallrar om det. Varma träslag som i de enstaviga ekgolven och den naturliga skönheten i kalkstenen från Öland verifierar det – material som bara blir vackrare med tiden.

De 8 husen i fyra våningar med indragen krönvåning högst upp består till största delen av påtagligt spatiösa två, tre- och fyrarumslägenheter med stor balkong eller terrass. Lägenheterna varierar i storlek från 61 till 138 kvadratmeter. Ljuset och utsikterna tas omhand lika omsorgsfullt som i Norra Parken och känslan av rymd förstärks ytterligare av planlösningar med rum i fil och långa siktlinjer. Lägenheterna i Södra Parken är för dig som är 55 + och söker ett lugnt rogivande boende i en aktiv miljö.

FÖR MER INFORMATION OM PROJEKTET: WWW.NASBYSLOTTSPARK.SE

5 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Magnusson Nyproduktion

Mattias Lindqvist

Telefon: 0708-400049
E-post: [email protected]

Magnusson Nyproduktion

Telefon: 08 410 538 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips