Nybyggnadsprojekt
Nordstan - Brf Vänertorget

Nordstan, Vänersborg, Vänersborgs kommun

Vill du bo mitt i centrala sta´n i ett kvarter intill torget? Med gångavstånd till handel, service, kultur, rekreation, kollektivtrafik, båtplats och bad i Vänern? Och veta att man har en egen garageplats i källaren? Nu finns möjligheten att köpa en sådan bostad till fast pris och med inflyttning i november 2021.

Här i kvarteret Misteln, som ligger vid torget i Vänersborg, projekteras ett bostadsrättshus med 6 st bostadsplan med totalt 35 st lägenheter fördelat på två trapphus med entré från Edsgatan. Alla lägenheter har en egen garageplats. De flesta lägenheterna har dessutom både balkong mot gatan och inglasad balkong mot gården och ett lugnt västerläge. Från de övre våningarna i huset får man en vidsträckt utsikt över centrala staden och Vänerns blå vatten.

Som en extra krydda kommer man att ha tillgång till den gemensamma takterrassen med jaccuzi, inglasat uterum mm!

På innergården byggs ett separat tvåplanshus med 4 st lägenheter, som får en lugn och ombonad gårdsmiljö. Även dessa lägenheter har en egen p-plats i garaget.

Storleken på lägenheterna varierar från 44 till 123 kvm. Samtliga lägenheter kommer att ha tillgång till var sin p-plats i uppvärmt garage i källarplan. Byggnationen präglas av hållbar teknik och materialval samt en hög och god standard. Du kommer också att få möjlighet att sätta din personliga stil på boendet.

6 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Vänersborg

Johanna Sjöström

Telefon: 070-290 86 01
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Vänersborg

Telefon: 0521-610 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips